Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Tips om uw eigen zichtbaarheid te vergroten

 

Dagelijks werken wij hard aan een goede vindbaarheid die ertoe gaat leiden dat u meer cliënten krijgt in uw praktijk. U kun daar zelf actief aan meehelpen! Psycholoog en praktijk reikt u graag een aantal tips aan waarmee u eenvoudig en snel uw eigen vindbaarheid kunt vergroten.


 

 

Tip 1: Plaats onze link op uw eigen website

 

Plaats een link van Psycholoog en praktijk op uw website. Door zogenaamde ' backlinks' te plaatsen is uw eigen website beter vindbaar. U doet dit als volgt; 

Rechts vind u een afbeelding met daarop het keurmerk van Psycholoog en praktijk.

  1. Plaats deze prominent op uw website, bij voorkeur op de homepage.
  2. Zorg dat er een hyperlink komt op deze afbeelding die verwijst naar https://www.psycholoog-en-praktijk.nl of directe link naar uw eigen profiel.

Download het keurmerk;

Klik met de rechter muisknop en
kies 'bewaar afbeelding als' of
'save image as'.

 

 

Tip 2: Stuur een e-mail aan uw collega's


U bent erbij gebaat wanneer er meer collega-psychologen op de website staan. Uw collega-psycholoog heeft waarschijnlijk een ander specialisme dan u óf is gevestigd in een andere plaats. Hierdoor bent u géén concurrent van elkaar. De cliënt én de psycholoog zijn beter af wanneer de de cliënt de psycholoog kan uitkiezen op expertise. Er ontstaat een betere match en wellicht ook een behandeling met groter succes.

Meer profielen op Psycholoog en praktijk zorgen op hun beurt voor een betere vindbaarheid van uw profiel in zoekmachines zoals Google.

 

Ga naar uw eigen profielpagina en gebruik de share tools (social media buttons in het onderste grijze gedeelte van de website) waarin u de optie e-mail kunt gebruiken om uw collega te tippen over deze website. Tip 3: Stuur een e-mail naar uw eigen familie, vrienden en kennissen

 

Uw eigen familie, vrienden en kennissen gunnen u een goede toestroom van cliënten en zullen vast en zeker bereid zijn om u te helpen als u daar om vraagt. Het enige wat u hoeft te doen is een e-mail sturen en ze op de hoogte te stellen van uw profiel op Psycholoog en praktijk en te vragen of zij op hun beurt dit weer willen verspreiden in hun netwerk.

 


Tip 4: Social Media

 

Heeft u een Twitteraccount of Facebook? Volg Psycholoog en praktijk om op de hoogte te blijven van actuele informatie.

Daarnaast kunt u alle pagina's op de website delen met anderen door deze op facebook en/of twitter te plaatsen. 

 
Met deze tips vergroot u uw vindbaarheid dus maak gebruik van uw eigen netwerk.

 

Als u hierover vragen heeft dan kunt u contact opnemen met Psycholoog en praktijk.