Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

 

Goed dat je hier bent!

Op deze pagina vind je ons aanbod voor jou. Wij willen graag met je samenwerken om meer potentiële cliënten te helpen aan een goede psycholoog.

 

Psychologen Nederland

PsyNed ondersteunt de psycholoog of therapeut in de zorg, zodat de zorgverlener zich bezig kan houden met dat wat er echt toe doet: cliënten helpen! Als ZZP’er krijg je met veel verschillende dingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfsvoering, bereikbaarheid, acquisitie en netwerken. Dit zijn allemaal punten waarop wij de ZZP’er graag ondersteunen. PsyNed zorgt ervoor dat je vindbaar en zichtbaar bent op het internet. Zo zorgen wij voor nieuwe cliënten. Ons secretariaat staat de potentiële cliënten te woord: zo hoef je zelf de telefoon niet op te nemen.

 

Psycholoog-en-praktijk.nl

Je hebt al een profiel op de website psycholoog-en-praktijk.nl. Je kunt het profiel zelf grotendeels invullen en aanpassen. Met onze hulp, kennis en expertise wordt dit uiteindelijk jouw visitekaartje op het web! Wij werken vervolgens dagelijks aan jouw vindbaarheid. De communicatie via jouw profiel verbinden wij met ons secretariaat.

 

Het Secretariaat

Spil van Psychologen Nederland, hét geheim achter ons succes is het secretariaat. Een team van jonge afgestudeerde (basis)psychologen en psychologen i.o. die van ma t/m do van 8.30 tot 20.30 en op vrijdag tot 17.30 met veel geduld en professionaliteit cliënten te woord staan.  Door de psychologische achtergrond kunnen ze een goede triage doen en de cliënt van de juiste informatie voorzien. Ze kennen al onze klanten en kunnen heel goed jouw behandelspectrum of specifieke expertise matchen met de hulpvraag van de cliënt. Echte praktijkassistenten!
Afspraken? Die worden direct door onze praktijkassistenten in jouw agenda gezet. Zo krijg jij volledig geïnformeerde nieuwe cliënten bij jou in de praktijk; de telefoon hoef je niet meer op te nemen.

 

En verder

Ook krijg je de mogelijkheid om workshops te volgen die via Psyned gratis of tegen een gereduceerd tarief worden aangeboden. Met het netwerk van Psychologen Nederland heb je bovendien de mogelijkheid om in contact te komen met collega’s, handig voor bijvoorbeeld intervisie.

 

Aansluiten

Praktisch gezien hebben we een aantal zaken nodig: een ingevuld inschrijfformulier en  een kopie van je cv.  Ook is een vereiste dat je lid bent van een beroepsvereniging. Bij ons aansluiten begint met kennismaken. Wij nodigen je graag uit bij ons op kantoor voor een kop koffie. Zo kun je gelijk zien wie wij zijn en hoe wij werken.

Zomer voordeel

Als je je deze zomer nog aansluit bij ons, dan nemen wij voor jou de telefoon op tijdens de vakantie. Zo kun jij genieten van je vakantie en wij plannen nieuwe afspraken in je agenda, zodat je geen cliënten misloopt. 

 

Kosten aansluiten bij Psychologen Nederland

Voor elke nieuwe aangeleverde cliënt  voor individuele therapie betaal je €78,00 exclusief btw en €95,00 exclusief btw voor relatietherapie. Cliënten worden alleen gefactureerd als ze ook daadwerkelijk komen op de afspraak. Komt een cliënt niet opdagen, dan word er niet gefactureerd.

 

Vragen of aansluiten?

Neem contact met ons op.Je kunt ons mailen op info@psycholoog-en-praktijk.nl of bellen op 085 3035 740