Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Wij zoeken Psychologen!


<> Nieuwe cliënten  <> Professioneel Secretariaat <> Marketing ondersteuning <>


Wie zijn wij?

We weten al jaren dat de match tussen cliënt en psycholoog een van de belangrijkste voorspellers is voor het succes van een behandeling.

Psychologen Nederland heeft als missie om bij iedere potentiële cliënt de juiste psycholoog te vinden. Vanuit deze missie ondersteunen wij zelfstandige psychologen door heel Nederland bij cliëntwerving, bereikbaarheid, bedrijfsvoering en netwerken. 

Jij bent psycholoog en ondernemer. Psycholoog, omdat je mensen wilt helpen. Ondernemer, omdat jij dat op jouw manier wilt doen. Jij hebt een visie op de zorg en die wil jij naleven. Wij willen jou daarbij ondersteunen.

Nieuwe cliënten.
Door onze goede online vindbaarheid en ons vakkundige secretariaat gaan er jaarlijks via ons meer dan 40.000 cliënten in behandeling. Psychologen die zich bij ons aansluiten worden onderdeel van het PsyNed netwerk. Hoeveel nieuwe cliënten dit oplevert verschilt per plaats en periode, maar dat het extra cliënten oplevert is zeker!

Wij werken graag samen met jou.
Wij hebben al een dekking in alle regio's van Nederland. Nu willen wij dit uitbreiden naar gemeenteniveau. Op deze manier is er voor iedere cliënt een psycholoog in de buurt. Daarom hebben we ruimte voor nieuwe psychologen.

 

Persoonlijk zakendoen.
We leren je graag kennen en dat begint met een kop koffie bij ons op kantoor. Daarna start iedere samenwerking met een profiel op de website, zodat je goed vindbaar wordt. Ook sluiten we je aan op ons secretariaat. Daar willen ze alles weten over jouw achtergrond en behandelspectrum, zodat we goed kunnen zien welke cliënten goed bij je passen.

Altijd bereikbaar: het secretariaat.
Het secretariaat is waar de kracht van PsyNed zit. Een team van jonge afgestudeerde psychologen staat van 08.30 tot 20.30 met veel geduld en professionaliteit cliënten te woord. Door hun kennis van psychologie kunnen ze een goede eerste screening doen en de cliënt van de juiste informatie voorzien. Zij dragen er zorg voor dat de hulpvraag van de cliënt aansluit bij het behandelspectrum van de behandelaar, dat de cliënt goed wordt voorgelicht over eventuele kosten en dat wanneer jij in sessie bent het secretariaat bereikbaar is voor nieuwe cliënten. 

 

We doen het al langer.
In de afgelopen 10 jaar hebben wij al ruim 500 psychologen en therapeuten ondersteund bij het starten of uitbouwen van hun eigen praktijk. Naast alle beschreven ondersteuning, hebben wij in het verleden meerdere symposia, workshops en andere activiteiten voor onze leden georganiseerd. 

 

Interesse?
Heb je interesse in een samenwerking met ons of wil je meer weten? Kijk voor meer informatie op psyned.nl/zorgaanbieder.