Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.



Psycholoog Regio Assen



Psychologen in Assen

In Assen vind je een grote diversiteit aan psychologen. Psycholoog en praktijk heeft veel aangesloten psychologen in Assen en in de regio Drenthe die je kunnen helpen. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties zoals GZ-psycholoog, Psychotherapeut en klinisch psycholoog. De psychologen in de omgeving van Assen zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes en specialismen. Ze kunnen je helpen met veel verschillende klachten. Als je twijfelt over jouw klacht en of je daarmee naar een van onze psychologen kunt, kijk dan hier voor meer informatie. Je kunt ook bellen naar onze praktijkassistenten, die helpen je aan de juiste psycholoog.

 

Specialismen van de Psychologen in Assen

Onze psychologen in Assen hebben diverse Specialismen.  Zo kun je o.a. terecht voor Loopbaanadvies, persoonlijke ontwikkeling en hulp bij het verwerken van een trauma. Een vervelende of schokkende gebeurtenis kan je erg aangrijpen en je leven in de war gooien. Je kunt er lang last van hebben en het beïnvloedt je levensgeluk. Gebeurtenissen zoals een ongeluk, seksueel misbruik of huiselijk geweld kunnen veel schade aanrichten.  Het is dan goed om te komen praten met een psycholoog. Door te luisteren naar jouw verhaal gaan jullie samen aan de slag om het trauma te verwerken. Dit is een proces met veel emoties, maar het lucht op en het helpt je weer verder.

 

Relatietherapie in Assen

Problemen in je relatie, zitten jullie vast in een negatief patroon? Bij ons zijn verschillende therapeuten aangesloten die kunnen helpen met jullie relatie. Kijk hier voor een relatietherapeut in de buurt.