Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Zaandam


Shake Sarkisian

Psycholoog Wormer

Psycholoog  
Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Culturen / Migratie   Depressie  

Ieder mens heeft een breed palet aan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ieder mens heeft ook wensen en verlangens. Vaak lukt het om van de wensen en verlangens doelen te maken, deze na te jagen en gewenste resultaten te creëren, Soms ervaar je belemmeringen waardoor het je niet lukt om dat leven, wat je graag wenst, te leven.  Wil je doelen stellen en jezelf optimaal inzetten deze doelen te behalen? Je eigen ineffectieve gedragspatronen doorbreken? De volgende stap in je leven zetten, maar je durft niet? De weg naar je talenten en kwaliteiten vinden? Zelfvertrouwen krijgen? Met plezier naar je werk? Balans tussen werk en privé? Of heb je een ander persoonlijk doel? Om de antwoorden te kunnen vinden op je vragen begeleid ik je met aandacht en betrokkenheid. De oplossing zit in jezelf! Tijdens het coachingstraject help ik je jezelf te ontwikkelen in de richting van het door jou gekozen doel. De gesprekken helpen je inzicht te krijgen in je ineffectieve gedachtepatronen, gewoontes en overtuigingen. Vervolgens ga je in je dagelijks leven experimenteren met nieuwe overtuigingen en gedrag. Gedragsverandering kost moeite en vergt tijd, aandacht en mildheid. Het gebeurt niet vanzelf. Ik weet dat het moeite kost en ik weet ook dat het mogelijk is. Ik heb rotsvast vertrouwen in de onuitputtelijke potentie die mensen in zich hebben.  Ik werk eclectisch, dat betekent dat mijn aanpak bestaat uit de meest effectieve en bij jou passende instrumenten en technieken uit verschillende methoden. 

Psycholoog in:

Wormer


Psycholoog Wormer
Dorpsstraat 283
Wormer
085-3035740


Jeanine de Bruyn

Psycholoog Zaandam

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren  

Als middelste dochter van 5 ben ik opgegroeid in een groot gezin in de mooie Achterhoek. Een typisch middelste kind; flexibel, sociaal en empatisch maar ook 'belast' met een vleug eigenwijsheid en de drijfveer om mensen te willen begrijpen en te helpen. Deze eigenschappen en aangeleerde behandelmethodes zoals cognitieve gedragstherapie zet ik in bij mijn werk als psycholoog.  In mijn behandelingen gebruik ik de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn studie Klinische Neuropsychologie in combinatie met de jarenlange praktijkervaring die ik heb opgedaan als psycholoog, coach en consultant voor bedrijven en individuen. Tijdens mijn studie ontstond een fascinatie voor de invloed van psychische klachten op het lichaam en andersom.  Als psycholoog zal ik jou helpen de eigen regie weer in handen te krijgen en je het gevoel geven dat je weer grip op je leven hebt. Een probleemoplossende aanpak maar altijd met oog voor behoeften, wensen en tempo van de client. Ik behandel burnout- en stress klachten, aanpassingsproblemen, begeleiding bij cognitieve stoornissen, psychosomatische klachten en niet aangeboren hersenletsel, relatieproblemen en geef coaching voor uiteenlopende levens- en professionele vraagstukken. Ik richt mij op een brede doelgroep, iedere volwassene is bij mij welkom.    Wanneer ik niet aan het werk ben kan je me vinden buiten in de natuur. In Nederland ga ik het liefst hardlopen maar nog liever wandel ik door de bergen in het buitenland. 

Psycholoog in:

Zaandam


Psycholoog Zaandam
Tjotterlaan 14C
Zaandam
085-3035740


Flor Polanco

Psycholoog Purmerend

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Culturen / Migratie   Depressie  


Psycholoog in:

Purmerend


Psycholoog Purmerend
Paltrokmolen 28
Purmerend
085-3035740


Psychologen in Zaandam

Onze psychologen in Zaandam, Zaanstad en in de Zaanstreek vind je hier. Ook psychologen in Purmerend en Wormerveer zijn bij ons aangesloten. De psychologen die je hier vindt hebben verschillende registraties en geven verschillend vormen van therapie. Vaak is er geen wachtlijst en kun je al snel terecht met je klacht . Twijfel je of je met jouw klachten naar een psycholoog kunt gaan? Kijk dan eens  hier. Je kunt ook bellen voor persoonlijk advies. Onze praktijkassistenten zijn allemaal afgestudeerde psychologen, die bij jouw klacht de juiste psycholoog vinden.

 

Specialismen van de Psychologen in Zaandam

Je kunt bij ons terecht voor diverse klachten en problemen. Kijk bij de onderstaande profielen welke psychologen gespecialiseerd zijn in jouw klacht.Onze psychologen in de Zaanstreek zijn o.a. gespecialiseerd in het behandelen van een depressie, trauma, angst en een burn out. Een burn out kan iedereen overkomen. in een samenleving die steeds meer vraagt van mensen, de werkdruk is hoog,  er kunnen spanningen zijn in je relatie, stress. Verschillende factoren die in burn out kunnen veroorzaken, zeker als symptomen te lang worden genegeerd. Je lichaam en geest branden figuurlijk op. Het is dan goed om samen met een psycholoog te kijken wat de reden is van de burn out. Aan de hand van de sessies krijgt de psycholoog een goed beeld van jouw situatie en wordt er een plan gemaakt. Een burn out is gelukkig goed te behandelen en met kleine veranderingen kunnen er goede stappen worden gezet.


Relatietherapie Zaandam

Heb je relatieproblemen? Onze psychologen kunnen jullie verder helpen. De psycholoog gaat met jullie de punten aanpakken die moeizaam gaan in de relatie, bijvoorbeeld de communicatie, het  luisteren naar elkaar. Uiteindelijk is het doel om de liefde weer aan te wakkeren. Een overzicht van onze relatietherapeuten in Zaandam vind je hier.