Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Venlo


Ruud Geraedts

Psycholoog Venlo-Boekend

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren  

Hallo, mijn naam is Ruud Geraedts en ik ben op 26 oktober 1968 geboren in Kessel. Na de lagere school ben ik in Panningen naar het Bouwens van der Boijecollege gegaan en heb daar in 1987 het VWO-diploma behaald. Vervolgens ben ik aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen psychologie en wiskunde gaan studeren en heb mijn propedeuse psychologie behaald. Door mijn passie voor sport heb ik echter een overstap gemaakt naar de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Tilburg. Deze opleiding heb ik in 1994 met succes afgerond. In 2010 heb ik de studie psychologie weer opgepakt aan de Universiteit in Maastricht. Om praktische redenen ben ik na het eerste jaar overgestapt naar de Radboud Universiteit in Nijmegen. In 2014 heb ikĀ  mijn master Gezondheidszorgpsychologie afgerond en in 2016 de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie. In 2014 heb ik ook de opleiding tot mindfulnessinstructeur en de yoga-opleiding afgerond en ben me in deze richting gaan verdiepen omdat ik zie dat de balans tussen lichamelijk en geestelijk welzijn heel belangrijk is. Dat is de reden voor de start van HappyMens. Ondertussen heb ik ook de basisopleiding Cognitieve Gedragstherapie en de opleiding tot EMDR therapeut afgerond. HappyMens richt zich voornamelijk op het mentale welzijn maar laat de andere facetten van een gezonde leefstijl niet buiten beschouwing. Uiteindelijk gaat het er om dat je lekker in je vel zit.

Psycholoog in:

Venlo-Boekend


Psycholoog Venlo-Boekend
Maashoflaan 5
Venlo-Boekend
085-3035740Psychologen in Venlo

De psychologen in Venlo die aangesloten zijn bij Psycholoog en praktijk zie je hieronder. Deze psychologen hebben een praktijk in de regio Venlo en Roermond. Deze psychologen hebben verschillende registraties en specialismen. Vaak kunt u snel terecht bij een van onze psychologen voor een afspraak en kunnen wij je helpen met diverse klachten, zoals Depressie, Fobie en Faalangst. Weet je niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan, bekijk dan eerst deze pagina of bel voor deskundig advies. Wij helpen je graag op weg om de juiste psycholoog te vinden.


Specialismen van de psychologen in Venlo

De psychologen in Venlo hebben diverse specialismen zoals burn-out,  dwang, stress en rouw- en verliesverwerking. Rouw- en verliesverwerking kent verschillende fases en het is belangrijk dat we het belang van rouwen niet onderschatten. Het is een proces om langzaam je leven weer op te pakken en verder te gaan. Het is daarbij erg belangrijk je emoties te (h)erkennen en om daarmee te leren omgaan. Je gaat met de psycholoog aan de slag om energie en adem te geven aan de toekomst en het verlies een plaats te geven. Dat dit vaak pijnlijk en verdrietig is weten we, maar we doen het in jouw tempo. Iedereen is anders en daarom is elk traject ook voor iedereen anders en duurt het soms langer of korter, maar uiteindelijk komt het goed.


Relatietherapie Venlo

Als jullie relatieproblemen hebben, dan willen wij jullie graag helpen. De relatietherapeuten hebben veel meegemaakt, jullie zijn echt niet de enige die problemen hebben in jullie relatie. De relatietherapeut helpt jullie patronen doorbreken, zodat jullie elkaar weer vinden. Kijk bij onze relatietherapeuten in de regio Venlo voor meer informatie.