Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio TilburgPsychologen in Tilburg

Wij hebben verschillende psychologen in Tilburg die praktijk houden in onder andere de stadsdelen Tilburg Centrum, Oud-Noord, Tilburg-Oost en Reeshof. Ook als je woonachtig bent in de omliggende dorpen Berkel-Enschot en Udenhout kun je bij onze psychologen terecht. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties zoals een GZ-psycholoog, Registerpsycholoog NIP en een EMDR-therapeut. Zij kunnen je helpen met de meest uiteenlopende klachten en behandelingen. Twijfel je of je met je klachten naar een psycholoog kunt? Kijk hier voor meer informatie. Bellen kan ook altijd, onze secretariaatsmedewerkers zijn deskundig en helpen je met het vinden van de behandeling die jou kan helpen.

 

Specialismen van de psychologen in Tilburg

De psychologen in Tilburg hebben diverse specialismen en kunnen helpen bij o.a. depressie, leerproblemen, rouw- en verliesverwerking en slaapproblemen. Cognitieve gedragstherapie is een goede therapie om slaapproblemen op te lossen. Slaap is belangrijk voor je gezondheid het geeft rust aan je lichaam en geest. Gemiddeld hebben mensen 8 uur slaap nodig om goed uit te rusten, maar sommige hebben aan 6 uur slaap al genoeg. Ben je overdag snel vermoeid, heb je moeite met concentreren, en/of ben je snel prikkelbaar? Dan heeft dit mogelijk te maken met een slaapprobleem. De psycholoog zal met jou je slaappatroon inzichtelijk maken. Ben je bijvoorbeeld een ochtend- of een avondmens? Hoe ziet je levensstijl eruit, qua beweging en voeding. Na de behandeling en oefeningen zul je merken dat het slapen snel beter gaat.