Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Tilburg


Christina Westgeest

Psycholoog Tilburg

Psycholoog  
Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren   Conflict / Agressie  

Over Christina Westgeest In de loop van de jaren heb ik zelf ondervonden hoe belangrijk het is om liefdevol met mezelf om te gaan. Hard werken, constant in ontwikkeling en veel willen leren hebben me veel gebracht. Het heeft me veel inzicht opgeleverd en het helpt me om anderen te inspireren en zich te ontwikkelen. Ik had een rijk leven maar toch veel onrust in mijn lijf. Mijn gedachten kan ik nog voor de gek houden, mijn lichaam nooit.  Door contact te maken met mijn lichaam en af te stemmen op haar signalen, ben ik vrijer en meer in contact met mezelf en anderen. Dat gun ik jou ook!  Verbinding Mijn kwaliteit is de verbinding aangaan en mensen in hun kracht zetten, in een veilige sfeer, waarin ieder mag zijn zoals die is. Ik hou ervan om mensen liefdevol uit te dagen en nieuwe wegen op een speelse manier te ontdekken.  Mensen zijn meer dan hun worsteling. Ik leg dan ook het accent op jou, wat je belangrijk vindt en waar je interesses liggen. Zo help ik om je op je eigen kracht te versterken.  Vrij Ik vind het belangrijk dat je je vrij voelt om jezelf te zijn. Ik geef dan ook alle ruimte om je verhaal te doen. Hoe gek de dingen soms ook lijken voor jezelf, niets menselijks is mij vreemd. Zo geef ik ruimte om te ontdekken wat jij nodig hebt en wat waardevol is in jouw leven.  Contact Ik wil echt contact hebben van mens tot mens. Soms weet je wel waarom je de dingen doet die je doet en toch kun je daar geen vat op krijgen. Samen onderzoeken we wat er in ons contact tijdens onze sessies ontstaat. Dat geeft niet alleen inzicht maar zorgt ook dat je het doorleeft en meteen oefent met nieuw gedrag. Op die manier (her)vinden we balans in voelen, denken en handelen.

Psycholoog in:

Tilburg


Psycholoog Tilburg
Kapitein Rondairestraat 3
Tilburg
085-3035740Psychologen in Tilburg

Wij hebben verschillende psychologen in Tilburg die praktijk houden in onder andere de stadsdelen Tilburg Centrum, Oud-Noord, Tilburg-Oost en Reeshof. Ook als je woonachtig bent in de omliggende dorpen Berkel-Enschot en Udenhout kun je bij onze psychologen terecht. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties zoals een GZ-psycholoog, Registerpsycholoog NIP en een EMDR-therapeut. Zij kunnen je helpen met de meest uiteenlopende klachten en behandelingen. Twijfel je of je met je klachten naar een psycholoog kunt? Kijk hier voor meer informatie. Bellen kan ook altijd, onze secretariaatsmedewerkers zijn deskundig en helpen je met het vinden van de behandeling die jou kan helpen.

 

Specialismen van de psychologen in Tilburg

De psychologen in Tilburg hebben diverse specialismen en kunnen helpen bij o.a. depressie, leerproblemen, rouw- en verliesverwerking en slaapproblemen. Cognitieve gedragstherapie is een goede therapie om slaapproblemen op te lossen. Slaap is belangrijk voor je gezondheid het geeft rust aan je lichaam en geest. Gemiddeld hebben mensen 8 uur slaap nodig om goed uit te rusten, maar sommige hebben aan 6 uur slaap al genoeg. Ben je overdag snel vermoeid, heb je moeite met concentreren, en/of ben je snel prikkelbaar? Dan heeft dit mogelijk te maken met een slaapprobleem. De psycholoog zal met jou je slaappatroon inzichtelijk maken. Ben je bijvoorbeeld een ochtend- of een avondmens? Hoe ziet je levensstijl eruit, qua beweging en voeding. Na de behandeling en oefeningen zul je merken dat het slapen snel beter gaat.