Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Terneuzen


Maarten Penne

Klinisch Psycholoog Terneuzen

Klinisch psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie  

Welkom bij Psychologenpraktijk Maarten Penne . U kunt hier informatie vinden over mijn praktijk en mijn werkwijze. Als klinisch psycholoog geef ik individuele behandelingen voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Ik heb me gespecialiseerd in behandeling van angst, paniek, trauma (PTSS), depressies, chronische stress, burnout. Maar ook behandel ik rouwproblematiek en onbegrepen lichamelijke klachten. Je kunt ook bij mij terecht met chronische vermoeidheid en dwangstoornissen. Ook behandel ik persoonlijkheidsproblematiek / karakterproblemen als deze je ernstig belemmeren in je dagelijkse functioneren. Omdat ieder individu anders is, kijk ik samen met u altijd naar de aanpak die het beste bij u past. De belangrijkste vormen van behandeling die ik toepas zijn - afhankelijk van de problematiek - cognitieve gedragstherapie, schema-therapie en EMDR. Als de problematiek daar aanleiding toe geeft doe ik persoonlijkheidsonderzoek met behulp van vragenlijsten. En als ik u niet kan helpen dan verwijs ik u door naar een collega die zich gespecialiseerd heeft in uw klacht. Mijn praktijk werkt in een franchise-overeenkomst met de stichting 1nP ( www.1nP.nl ) Deze organisatie verzorgt de aanmeldprocedure en de contractering met de zorgverzekeraars. Er komt van u geen inhoudelijke informatie bij het secretariaat van 1nP.

Psycholoog in:

Terneuzen


Klinisch Psycholoog Terneuzen
Vliegende Vaart 1
Terneuzen
085-3035740
Psychologen Terneuzen

Onze psychologen in Terneuzen vind je hier. Psychologen in de regio Terneuzen, Breskens en Hulst. Psycholoog en praktijk heeft een groot aantal psychologen die in Zeeland praktijk houden. De psychologen hebben verschillende registraties en behandelmethodes. Meestal is er geen wachtlijst en kun je snel terecht met jouw klacht. Twijfel je of je naar een psycholoog kunt gaan? Kijk dan eens hier, een pagina met meer informatie over wanneer je naar een psycholoog kunt gaan. Je mag ook bellen voor vrijblijvend advies. Onze praktijkassistenten zijn allemaal afgestudeerde psychologen, die een passend advies kunnen geven bij jouw situatie, zodat je de juiste behandeling krijgt.
 

Specialismen van de Psychologen in Terneuzen

Je kunt bij onze psychologen in Terneuzen terecht voor diverse specialismen. Kijk bij de profielen welke psychologen gespecialiseerd zijn in welke klachten. De psychologen in Terneuzen zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes, zoals EMDR, Gestalttherapie en Mindfulness. Bij Mindfulness doorbreken we de routine van de dingen die je automatisch doet. We gaan dingen weer doen met volledige aandacht. Dit kunnen verschillende dingen zijn zoals eten, het bekijken van dingen en het aanraken. Door Mindfulness worden we bewuster van dingen en leef je intenser. Je ontspant beter en je leert jezelf om je te concentreren op een taak. Mindfulness kan je helpen bij diverse klachten zoals stress, angst en piekeren. De oefeningen die je leert kun je ook in de toekomst zelf gebruiken.


Relatietherapie Terneuzen en provincie Zeeland

Een relatie hebben is mooi, maar kan ook moeilijk zijn. Soms denk je hoe heeft het zover kunnen komen? Onze relatietherapeuten helpen jullie graag verder, zodat jullie samen weer naar elkaar toe kunnen groeien. Jullie zijn het waard! En overzicht van onze relatietherapeuten in Zeeland vind je hier.