Psycholoog Roermond

De psychologen in Roermond en omgeving van Roermond vind je hier. Ook hebben wij psychologen in Horn, Melick en Haelen en andere plaatsen in Limburg. Deze psychologen hebben een psychologenpraktijk en werken onder verschillende registraties.  Onze psychologen zijn ervaren en kunnen je helpen met je probleem of klacht. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes en therapievormen. Als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan, lees dan deze pagina met informatie over wanneer je naar een psycholoog kunt.  Je mag ook altijd even bellen voor passend advies, onze praktijkassistenten kunnen je alles vertellen over de behandeling die het beste past bij jouw klacht. Zo ben jij het snelst geholpen.


Specialismen van de psychologen in Roermond

De psychologen in Roermond zijn gespecialiseerd in uiteenlopende therapievormen en hebben diverse specialismen. Zo kun je bij onze psychologen terecht met o.a. een fobie, depressie of begeleiding bij een echtscheiding. Een echtscheiding is een heftige gebeurtenis in een leven met gevolgen voor iedereen in het gezin. Er zijn vaak ook veel verschillende emoties, zoals verdriet, boosheid en teleurstelling.  Als er kinderen bij betrokken zijn dan is het ook goed om hier extra aandacht aan te geven, zodat zij zich in de nieuwe situatie zichzelf blijven. Er moet veel geregeld, besproken en met elkaar worden afgestemd over hoe dingen worden afgehandeld. De psycholoog begeleidt jullie tijdens dit proces door o.a. coaching en helpt jullie door de verschillende emoties heen. Samen met je psycholoog leer je hoe jij je leven weer op de rit krijgt, zodat je weer hoopvol de toekomst tegemoet ziet.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Roermond


Bert Schmitz

Psycholoog Roermond

Psycholoog  
Burn-out / Stress   Conflict / Agressie   Culturen / Migratie   Depressie  

Mijn naam is Bert Schmitz en ik ben psycholoog, psychotherapeut, mindfulness trainer en lichaamsgericht therapeut Rolfing®. Mijn ervaring is gebaseerd op ruim 30 jaar ervaring met een gevarieerd scala aan, hulpvragen, levenssituaties en culturen van diverse cliënten. Deze ervaring heeft me geholpen zodat ik met gemak de meest uitdagende situaties aankan waarbij ik mensen ondersteun tijdens de verschillende fasen van hun leven. In mijn werkwijze als psycholoog maak ik gebruik van de verfijnde en subtiele energetische netwerken die lichaam en geest verbinden. Naast mijn opleiding tot psycholoog, psychotherapeut en Rolfing®, heb ik de meditatie en westerse psychotherapeutische methoden geïntegreerd en me eigen gemaakt via retraites en opleidingen in het buitenland. Ik heb een schat aan ervaring en expertise opgebouwd in Florence-Italië waar ik de laatste dertig heb gewoond. Naast de plaatselijke bevolking werkte ik vooral met expats. Als psychotherapeut werkte ik zelfstandig in een artsenpraktijk in Zürich. Ik ben erin geinteresseerd je te helpen in je levensvragen, je moeilijkheden, stemmingsproblemen en persoonlijke problemen. En je in contact te brengen met je eigenheid, veerkracht en vitaliteit. Het proces daartoe vraagt ook wat van je eigen inbreng is soms uitdagend maar ook spannend en mooi. Sinds een jaar ben ik weer naar Nederland verhuisd. Ben je nieuwsgierig geworden naar mij als behandelaar, maak dan een afspraak zodat we samen kunnen kijken welke aanpak of methode het beste bij je aansluit om weer beter in balans door het leven te gaan.

Psycholoog in:

HaelenBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht