Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

 

Psychologen in Middelburg en Vlissingen

De psychologen in Middelburg, Vlissingen en de regio West Zeeland vind je hier. De psychologen houden praktijk in de regio Middelburg en omliggende plaatsen. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten en in het uitvoeren van verschillende behandelmethodes. Ze zijn deskundig en ervaren en willen je graag helpen. Als je nog twijfelt of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan, dan kun je eerst deze pagina lezen: wanneer naar een psycholoog. Je mag ook bellen voor persoonlijk advies. Onze praktijkassistenten kunnen je helpen aan de juiste psycholoog die het beste bij jou past.

 

Specialismen van de psychologen Middelburg, Vlissingen.

De psychologen in Middelburg en omgeving van Vlissingen zijn gespecialiseerd in diverse behandelingen en klachten. Zij kunnen je onder andere helpen met leerproblemen, ADHD en autisme. Autisme is niet makkelijk te omschrijven als stoornis. Er zijn verschillende gradaties, vormen zoals klassiek autisme, Asperger en PDD-NOS. Meestal is er een stoornis in de communicatie en zijn er afwijkende patronen zichtbaar in het gedrag van de persoon. Het verwerken van informatie kan soms lastig zijn en men is gevoelig voor bepaalde prikkels.  Samen met de psycholoog ga je werken aan een persoonlijk behandelplan, dit doe je als individu, maar soms ook als gezin. Als de behandeling goed gaat en het geleerde wordt toegepast in de thuissituatie zal er snel verbetering optreden in het leefklimaat. Dit draagt bij aan de positiviteit van de persoon, het gezin en zorgt voor een positieve spiraal. De psycholoog begeleidt en ondersteunt je in dit hele proces.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Middelburg


Maarten Penne

Klinisch Psycholoog Terneuzen

Klinisch psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie  

Welkom bij Psychologenpraktijk Maarten Penne . U kunt hier informatie vinden over mijn praktijk en mijn werkwijze. Als klinisch psycholoog geef ik individuele behandelingen voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Ik heb me gespecialiseerd in behandeling van angst, paniek, trauma (PTSS), depressies, chronische stress, burnout. Maar ook behandel ik rouwproblematiek en onbegrepen lichamelijke klachten. Je kunt ook bij mij terecht met chronische vermoeidheid en dwangstoornissen. Ook behandel ik persoonlijkheidsproblematiek / karakterproblemen als deze je ernstig belemmeren in je dagelijkse functioneren. Omdat ieder individu anders is, kijk ik samen met u altijd naar de aanpak die het beste bij u past. De belangrijkste vormen van behandeling die ik toepas zijn - afhankelijk van de problematiek - cognitieve gedragstherapie, schema-therapie en EMDR. Als de problematiek daar aanleiding toe geeft doe ik persoonlijkheidsonderzoek met behulp van vragenlijsten. En als ik u niet kan helpen dan verwijs ik u door naar een collega die zich gespecialiseerd heeft in uw klacht. Mijn praktijk werkt in een franchise-overeenkomst met de stichting 1nP ( www.1nP.nl ) Deze organisatie verzorgt de aanmeldprocedure en de contractering met de zorgverzekeraars. Er komt van u geen inhoudelijke informatie bij het secretariaat van 1nP.

Psycholoog in:

Terneuzen


Klinisch Psycholoog Terneuzen
Vliegende Vaart 1
Terneuzen
085-3035740