Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Maastricht


Loes Dols

Psycholoog Maastricht

Psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Autisme   Burn-out / Stress  

Voel je beter en behaal je doelen In mijn praktijk behandel ik een breed spectrum aan klachten. Je kunt bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend, denken aan hulpvragen op het gebied van angst, (negatief) zelfbeeld, autisme en ADHD. Voor Iedere cliënt maak ik een plan op maat, we stellen samen doelen op en zorgen dat je die behaalt. Ik heb ruime ervaring met het behandelen van klachten die te maken hebben met (negatief) zelfbeeld en zelfvertrouwen. Deze klachten blijken vaak een onderliggend probleem van andere klachten of stoornissen te zijn. Gelukkig is het goed te behandelen, ik heb dan ook mooie resultaten geboekt met het behandelen van dergelijke vraagstukken. Hoe kan ik je helpen? Als je bij Psycholoog Maastricht in behandeling komt help ik je een beter persoon te worden. Dit doe ik door jou te helpen om je eigen gedrag te beïnvloeden en veranderen, bijvoorbeeld door technieken zoals Mindfulness en Cognitieve Gedragstherapie in te zetten. Van mijn cliënten krijg ik vaak terug dat ik dingen doorzie die anderen niet zien. Daarnaast beschik ik over een probleemoplossend vermogen en denk ik logisch na. Als psycholoog ben ik eerlijk, direct, open en enthousiast. Ik zet me altijd volledig voor je in en tijdens de behandeling zeg ik waar het op staat. Dit is soms moeilijk, maar helpt je uiteindelijk wel om de betere versie van jezelf te worden. Ik hou je een spiegel voor waardoor je jezelf beter begrijpt en inzicht krijgt in destructieve patronen. Wanneer je eenmaal weet waar je verkeerd gaat, kunnen we dit ombuigen en het gedrag positief veranderen. Ik werk individueel, met koppels en met gezinnen. Ik kijk niet alleen naar de cliënt zelf, maar ook naar de omgeving en alle factoren die het welzijn kunnen beïnvloeden. Ik heb geen wachtlijst dus als u zich aanmeldt kunnen we meteen aan de slag!   

Psycholoog in:

Maastricht


Psycholoog Maastricht
Weert 9
Maastricht
085-3035740


Ricardo Leclaire

Psycholoog Maasstricht

Psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Autisme   Burn-out / Stress  

Psycholoog Maastricht Behandeling U wilt weer rust, balans, en tevredenheid ervaren. Om de een of andere reden voelt u dat nu niet. Misschien weet u zelf waarom, misschien niet. Misschien weet u gewoon niet wat u eraan kunt doen. Ik weet ook niet waarom, en ik weet ook niet direct wat u eraan kunt doen. Dat ga ik samen met u uitzoeken, en daar ligt mijn kundigheid; niet in het aanleveren van een concreet stappenplan. In de praktijk betekent dit vaak dat we gaan kijken naar hoe u omgaat met belangrijke mensen in uw leven, hoe u met uzelf omgaat, hoe u met uw gevoelens omgaat, en hoe een en ander zich toont in het contact tussen uzelf en mij tijdens onze gesprekken. De behandeling kan kort of lang zijn. Dat is primair van uw wensen en mogelijkheden afhankelijk. Na een intakeprocedure zal ik met u bespreken wat mijn beeld is van het probleem, en hoe verder. De behandelaar Kort iets over mezelf: ik studeerde psychologie aan de universiteit van Maastricht en de Radboud universiteit in Nijmegen, en ik ben tevens werkzaam in de gespecialiseerde GGZ bij de instelling EDT Maastricht. Mijn behandelvisie vindt zijn wortels voornamelijk in het psychodynamisch gedachtegoed, en ik overleg op regelmatige basis met collega's ter inspiratie en het verkrijgen van een andere blik op -of frisse ideeën over - mijn cliënten. www.maastrichtpsychotherapie.nl

Psycholoog in:

Maastricht


Psycholoog Maasstricht
Termileslaan 228
Maastricht
085-3035740


Angela Guzzardi

A.Guzzardi Praktijk voor Psychotherapie

Psychotherapeut   Registerpsycholoog NIP   Supervisie van BIG-registratie   Klinisch psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang  

www.angelaguzzardi.nl

Psycholoog in:

Maastricht


A.Guzzardi Praktijk voor Psychotherapie
St.Servaasklooster 36
Maastricht
0628823383Psychologen in Maastricht

Psychologen in Maastricht en in de regio Limburg-Zuid vind je hieronder. Deze psychologen houden praktijk in Maastricht, Roermond, Sittard en andere plaatsen in de omgeving. De psychologen hebben specialismen en kunnen je helpen met diverse behandelingsmethodes. Vaak is er geen wachtlijst en kun je snel terecht bij een van onze psychologen voor een afspraak. Weet je niet zeker of naar een psycholoog kunt gaan, kijk dan eerst even op deze pagina. Bellen voor deskundig advies mag ook. Onze praktijkassistenten weten alles over behandelingen, vergoedingen en vinden zo voor jou de juiste psycholoog.

 

Specialismen van de psychologen in Maastricht

De psychologen in Maastricht en regio Maastricht hebben diverse specialismen zoals Dwang, Fobie, Angst en Depressie. Een depressie is een stemmingsstoornis die invloed heeft op je gevoel en stemming. Soms ben je somber, op een ander moment ben je weer positief gestemd. Dit schommelt vaak in verschillende intensiteit. Dit kan weken, maar ook maanden aanhouden. Gelukkig gaat het bijna altijd over en is het goed te behandelen. Regelmaat en structuur zijn erg belangrijk tijdens een depressie. Sport en beweging zijn onderdelen van de behandeling, net als het doen van leuke activiteiten. Soms is het ook beter om gewoon te blijven werken. De psycholoog kijkt naar jouw situatie en samen ga je werken aan de depressie. Na een aantal behandelingen gaat het vaak al beter en de meeste mensen zijn na 6 maanden weer van hun depressie af.


Relatietherapie Maastricht

Wij hebben ook relatietherapeuten in de regio Maastricht. Zij kunnen jullie helpen met problemen die er zijn in jullie relatie. Zij hebben veel ervaring en al het nodige meegemaakt. Samen met de therapeut gaan jullie onder andere werken aan de communicatie en aan het hervinden van elkaar. De relatietherapeuten in de regio Maastricht vind je hier.