Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.


Psychologen Lelystad

De psychologen in Lelystad, regio Lelystad, Dronten en Biddinghuizen, vind je hier. Deze psychologen hebben een praktijk in de plaatsen rond Lelystad. De psychologen werken met verschillende behandelmethodes en geven verschillende vormen van therapie. Je kunt er terecht met veel verschillende klachten, zoals ADHD, depressie of een slaapprobleem. Er wordt gewerkt onder diverse disciplines, zoals Basispsycholoog en Klinisch Psycholoog. Zij kunnen je helpen met de juiste therapie. Als je niet zeker bent van je klacht dan kun je hier lezen wanneer je naar een psycholoog kunt. Voor deskundig en persoonlijk advies kun je ook bellen. Onze secretariaatsmedewerkers helpen je aan een goede behandeling die past bij jouw klacht.

 

Specialismen van de psychologen in Lelystad

De psychologen in Lelystad kunnen je helpen met diverse behandelingen en klachten zoals:
stress, dwang en concentratieproblemen. Als je concentratieproblemen ondervindt dan ben je snel afgeleid en heb je moeite met het focussen op een taak of activiteit. Dit is best lastig en kan in sommige gevallen zelfs gevaarlijk zijn. De klachten zijn soms van korte duur,  maar kunnen ook een langere periode aanhouden. Concentratieproblemen kunnen verschillende oorzaken hebben, zoals een (aankomende) depressie of problemen in je relatie. Bij vrouwen kan het ook te maken hebben met veranderingen in de hormoonhuishouding. Concentratieproblemen bij kinderen is in sommige gevallen een indicatie voor ADHD. De psycholoog maakt een behandelplan om te werken aan je concentratie, zodat het snel beter gaat.

 

Relatietherapie in regio Lelystad

Verschillende relatietherapeuten hebben een praktijk in de omgeving van Lelystad. Zij willen je graag helpen met je relatieproblemen. Komen jullie er samen niet meer uit? Aarzel niet langer en doorbreek het negatieve patroon. Hier vind je een overzicht van een relatietherapeut bij jou in de buurt.