Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

 

Psychologen in Hilversum, regio het Gooi

De psychologen in Hilversum en regio het Gooi die aangesloten zijn bij Psycholoog en praktijk vind je hier. De psychologen hebben praktijk in onder andere Hilversum, Bussum en Naarden. Blijf niet zitten met je klacht, wij helpen je graag. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in diverse behandelmethodes en therapievormen, zoals EMDR en Cognitieve gedragstherapie. Twijfel je of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt? Bekijk dan deze pagina over wanneer je naar een psycholoog kunt. Voor deskundig en passend advies mag je ook bellen, onze praktijkassistenten kunnen je helpen met het vinden van de juiste behandeling en zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen. De verschillende registraties van de psychologen zijn: Psycholoog NIP, Cognitief Gedragstherapeut en Basis GGZ.

 

Specialismen van de psychologen Hilversum en het Gooi

De psychologen in Hilversum en het Gooi hebben verschillende specialismen waar ze je mee kunnen helpen. Klachten die je kunt hebben zijn bijvoorbeeld stress, depressie, relatieproblemen of een burn-out. Iedereen kan een burn-out krijgen, het overkomt je in een samenleving die steeds meer vraagt van mensen. De werkdruk is hoog, er zijn spanningen in je relatie, je hebt stress. Er spelen vaak verschillende factoren en vaak zijn deze te lang genegeerd, waardoor er roofbouw is gepleegd op je lichaam en geest. Het is dan zaak om samen met een psycholoog te kijken wat de oorzaak is van de burn-out. Aan de hand van de gesprekken krijgt de psycholoog een beeld van jouw situatie en wordt er een behandelplan gemaakt. Een burn-out is goed te behandelen en vaak is er met kleine veranderingen al grote winst te halen. Na een korte periode, soms langer, kun je weer met nieuwe energie verder.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Hilversum


Jacqueline Stet

Psycholoog Almere Hout

Psycholoog  
Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Echtscheiding   Relatieproblemen  

Er zijn soms momenten in je leven dat je graag met een onafhankelijk persoon wilt praten over de dingen waar jij tegen aanloopt. Of het nu over je relatie gaat, het gebrek daar aan of andere belangrijke thema’s. Een ding is zeker, je wilt graag meer halen uit je leven. Meer in je kracht komen te staan. Of meer geluk ervaren. Ik help jou hier graag bij. Door jou - en eventueel je partner - een eerlijke spiegel voor te houden, ontstaat meer inzicht en begrip. Bijvoorbeeld door op een andere manier naar jezelf of naar je partner te kijken. Dit kan soms best confronterend zijn. Maar mijn basishouding is altijd respectvol, inlevend en eerlijk.  Op een aantal levensgebieden ben ik zelf ook ervaringsdeskundige. Daarom heb ik vanuit mijn vak als psycholoog veel affiniteit met de volgende specialismen: relatietherapie, individuele coaching en hulp bij zingevings- of vitaliteitsvraagstukken. In een eerste gesprek vertel ik je graag meer hierover.  Ik sta eerst uitgebreid stil bij jouw vraag zodat ik met een aanpak kom die het beste aansluit bij jouw behoefte. Tijdens onze gesprekken gebruik ik inzichten vanuit voice dialogue, transformatiepsychologie, positieve psychologie, provocatieve coaching, rationele emotieve training en gedragstherapie. Door mijn achtergrond als psycholoog kom ik snel tot de kern. En zet ik je aan het denken en weet ik je te inspireren anders naar je situatie te kijken. Zodat jij met nieuwe inzichten komt en weet hoe je lastige situaties kunt aanpakken. Wie weet, een eerste stap naar de door jou gewenste verandering?

Psycholoog in:

Almere


Psycholoog Almere Hout
Buitenplaats Oosterwold 62
Almere
085-3035740