Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

 

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Heerenveen


Momenteel hebben wij geen psychologen in deze regio.
Ben jij psycholoog en wil je met ons samenwerken? Kijk dan op deze pagina voor meer informatie.

Psychologen Heerenveen

De psychologen in Heerenveen en omgeving van Heerenveen vind je hier. Ook hebben wij psychologen in Joure en Sneek, Enkhuizen en andere plaatsen in Friesland. Deze psychologen hebben een psychologenpraktijk en werken onder verschillende registraties.  Onze psychologen zijn ervaren en kunnen je helpen met je probleem of klacht. Ze zijn gespecialiseerd in verschillende behandelmethodes en therapievormen. Als je twijfelt of je naar een psycholoog kunt gaan, lees dan deze pagina met informatie over wanneer je naar een psycholoog kunt.  Je mag ook altijd even bellen voor passend advies, onze praktijkassistenten kunnen je alles vertellen over de behandeling die het beste past bij jouw klacht. Zo ben jij het snelst geholpen.

 

Specialismen van de psychologen in Heerenveen

De psychologen in Heerenveenzijn gespecialiseerd in uiteenlopende therapievormen en hebben diverse specialismen. Zo kun je bij onze psychologen terecht met o.a. een fobie, depressie of begeleiding bij een echtscheiding. Een echtscheiding is een heftige gebeurtenis in een leven met gevolgen voor iedereen in het gezin. Er zijn vaak ook veel verschillende emoties, zoals verdriet, boosheid en teleurstelling.  Als er kinderen bij betrokken zijn dan is het ook goed om hier extra aandacht aan te geven, zodat zij zich in de nieuwe situatie zichzelf blijven. Er moet veel geregeld, besproken en met elkaar worden afgestemd over hoe dingen worden afgehandeld. De psycholoog begeleidt jullie tijdens dit proces door o.a. coaching en helpt jullie door de verschillende emoties heen. Samen met je psycholoog leer je hoe jij je leven weer op de rit krijgt, zodat je weer hoopvol de toekomst tegemoet ziet.