Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Goes


Maarten Penne

Klinisch Psycholoog Terneuzen

Klinisch psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie  

Welkom bij Psychologenpraktijk Maarten Penne . U kunt hier informatie vinden over mijn praktijk en mijn werkwijze. Als klinisch psycholoog geef ik individuele behandelingen voor jongvolwassenen, volwassenen en ouderen. Ik heb me gespecialiseerd in behandeling van angst, paniek, trauma (PTSS), depressies, chronische stress, burnout. Maar ook behandel ik rouwproblematiek en onbegrepen lichamelijke klachten. Je kunt ook bij mij terecht met chronische vermoeidheid en dwangstoornissen. Ook behandel ik persoonlijkheidsproblematiek / karakterproblemen als deze je ernstig belemmeren in je dagelijkse functioneren. Omdat ieder individu anders is, kijk ik samen met u altijd naar de aanpak die het beste bij u past. De belangrijkste vormen van behandeling die ik toepas zijn - afhankelijk van de problematiek - cognitieve gedragstherapie, schema-therapie en EMDR. Als de problematiek daar aanleiding toe geeft doe ik persoonlijkheidsonderzoek met behulp van vragenlijsten. En als ik u niet kan helpen dan verwijs ik u door naar een collega die zich gespecialiseerd heeft in uw klacht. Mijn praktijk werkt in een franchise-overeenkomst met de stichting 1nP ( www.1nP.nl ) Deze organisatie verzorgt de aanmeldprocedure en de contractering met de zorgverzekeraars. Er komt van u geen inhoudelijke informatie bij het secretariaat van 1nP.

Psycholoog in:

Terneuzen


Klinisch Psycholoog Terneuzen
Vliegende Vaart 1
Terneuzen
085-3035740
Psychologen in Goes

De psychologen in Goes in de regio Oost Zeeland vind je hier. De psychologen houden praktijk in de regio Goes, Kapelle en omliggende plaatsen. Onze psychologen zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten en in het geven van verschillende therapievormen. Ze zijn ervaren, kundig en kunnen je goed helpen. Bij twijfel of je met jouw probleem naar een psycholoog kunt gaan, hebben wij deze pagina met informatie. Je mag eerst even bellen voor passend advies in jouw situatie. Onze secretariaatsmedewerkers willen je graag helpen aan een psycholoog die jou het beste kan helpen.

 

Specialismen van de psychologen Goes

De psychologen in Goes, Kapelle, Kloetinge en omgeving van Goes zijn gespecialiseerd in verschillende therapievormen en in het behandelen van veel verschillende klachten. Zij kunnen je onder andere helpen met autisme, angst, dwang en agressie. Agressieproblemen komen steeds vaker voor in onze maatschappij. Men is sneller geïrriteerd en het verdragen van elkaar is soms lastig. Als we niet goed met deze emoties omgaan kan dit leiden tot problemen voor onszelf, maar ook voor onze omgeving. Als woede moeilijk te beheersen is kan dit een behoorlijke impact hebben op de mensen die dicht bij ons staan. Het is zaak om goed met deze emoties om te gaan, zodat we leren ze een plaats te geven en op een andere manier te ventileren. De psycholoog gaat samen met jou aan de slag en maakt een behandelplan waarmee je het negatieve gedrag leert te herkennen en te voorkomen. Oefeningen zullen je helpen met ontspannen en het stellen van grenzen. Ook sport en beweging kunnen soms onderdeel zijn van de behandeling. Wij helpen je om meer controle te hebben over je eigen gedrag.