Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio EdePsychologen Ede

Op zoek naar een psycholoog in Ede? Wij hebben verschillende deskundige psychologen in de omgeving van Ede, Veenendaal en Barneveld. De psychologen hebben verschillende registraties en zijn gespecialiseerd in het geven van verschillende therapievormen. Vaak kunt u snel terecht voor een afspraak, want de wachtlijsten zijn kort. Wij kunnen je helpen met verschillende soorten klachten, zoals depressie, fobie en een eetstoornis. Weet je niet zeker of je met je klacht naar een psycholoog kunt, lees dan dit blog over wanneer je naar een psycholoog kunt gaan. Je kunt ook bellen voor persoonlijk advies. De praktijkassistenten kunnen je alles vertellen over behandelingen en eventuele vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Ede

De psychologen in de regio Ede hebben diverse specialismen zoals burn-out, angst en verliesverwerking tijdens rouw. Het verliezen van iemand die je dierbaar was is heftig en verdrietig. Er komen veel emoties los die zeker in het begin behoorlijk impact hebben op je leven. Rouw en verlies horen bij het leven en het is goed om dit een plek te geven en je emoties te uiten. Er staat ook geen tijd voor, dat is bij iedereen anders. Het is goed om er met iemand over te praten, zoals een psycholoog die je begeleidt in dit proces. Praten alleen al kan erg opluchten ook al is het in het begin soms zwaar. Met verschillende oefeningen helpt de psycholoog je om je leven weer op te pakken, in jouw tempo.