Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Deventer


Allard van den Brink

Psycholoog Deventer

Psycholoog NIP  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie   Relatieproblemen  

Wie is Allard Van den Brink - Psycholoog Deventer? Mensen helpen hoort bij me. Er was dan ook geen twijfel over mogelijk dat ik psychologie zou gaan studeren. Naast psychologie studeerde ik kunstgeschiedenis, maar dit was voornamelijk vanuit persoonlijke interesse. Nog steeds spelen kunst, cultuur en theater een belangrijke rol in mijn leven. Het werkveld in Tijdens mijn studie werkte ik gretig en leergierig. Ik verheugde me op het echte werk in de praktijk. De studie zelf leidt je namelijk op tot wetenschapper, iets wat ik niet ben. Toen ik eindelijk in de praktijk aan de slag ging, als stervensbegeleider, viel dit me zwaarder dan gedacht. Ik heb daarom eerst enige jaren in het onderwijs gewerkt. Het bloed stroomde echter waar het niet gaan kon, de drang naar de psychologie werd groter en groter, en uiteindelijk keerde ik hier naar terug. Eerst werkte ik in de arbeidshulpverlening, later begon ik mijn eigen praktijk. Werkwijze bij Psycholoog Deventer Mijn aanpak is rustig, vriendelijk, toegankelijk en open. Confrontaties en pijn ga ik niet uit de weg, integendeel, ze kunnen een groot deel van de behandeling zijn. Daarnaast werk ik duidelijk en ben ik betrokken bij mijn cliënten. Contact Wil je meer weten over mij, mijn praktijk of een afspraak maken? Bel dan naar 085 - 4014720 of mail naar Psycholoog Deventer ter attentie van Allard van den Brink. Ik leer je graag kennen!

Psycholoog in:

Deventer


Psycholoog Deventer
Winterkoning 13
Deventer
085-3035740 0853035740


Audrey de Jong

GZ-psycholoog | Psychotherapeut | Cognitief gedragstherapeut VGCt

GZ-psycholoog   Psychotherapeut   Cognitief gedragstherapeut VGCt  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Autisme   Arbeid en organisatie  

Gezondheid op geestelijk en lichamelijk vlak gaan samen. In mijn behandelingen verbind ik wetenschappelijke kennis met de praktijk, zodat je altijd de beste behandeling krijgt die aansluit bij wie jij bent, jouw doelen, klachten, geschiedenis en leefsituatie.  Integratieve benadering Als GZ-psycholoog, psychotherapeut en voedingsdeskundige kan ik inmiddels zeggen dat ik diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van gezondheid, voeding en therapie heb verworven. Van de meerwaarde van deze integratieve aanpak heb ik mijn specialisme gemaakt. Bij de behandeling betrek ik zowel gedrag, omgeving, voeding, ontspanning en beweging.  Vergoede zorg Als online GZ-psycholoog | psychotherapeut behandel ik cliënten in de specialistische GGZ. Deze behandelingen worden bij een restitutiepolis 100% vergoed vanuit de basisverzekering en bij een naturapolis betaal je een deel zelf. Informeer hiervoor bij de verzekeraar. Registraties Ik ben geregistreerd als GZ-psycholoog (BIG 99923671525) psychotherapeut (09923671516), cognitief gedragstherapeut VGCt, EMDR Europe Practitioner en als senior schematherapeut. Daarnaast ben ik gelicenseerd als hartcoherentiecoach/biofeedbacktrainer, mindfulnesstrainer, orthomoleculair therapeut en therapeut klinische psycho-neuro-immunologie. PNI is een wetenschapsgebied dat kennis uit de psychologie, neurologie (zenuwstelstel) en immunologie (hormoonstelsel) met elkaar verbindt.  Cliënten beschrijven mij als professioneel, analytisch, positief, integer, hartelijk en energiek.

Psycholoog in:

Lochem


GZ-psycholoog | Psychotherapeut | Cognitief gedragstherapeut VGCt
Online
Lochem
085-3035740Psychologen in Deventer

Psychologen in Deventer en in de omgeving van Deventer vind je hier. Deze zijn aangesloten bij Psycholoog en praktijk. Deze psychologen hebben een praktijk in de regio Deventer. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties die je graag helpen bij het behandelen van verschillende klachten en problemen. De psychologen in Deventer zijn deskundig en kunnen je goed helpen. Wil je graag advies voor jouw persoonlijke situatie, bel dan met onze praktijkassistenten. Zij kunnen je alles vertellen over behandelingen en eventuele vergoedingen. Zo krijg je de juiste hulp. Je kunt voor meer informatie ook terecht op onze pagina met de vraag wanneer je naar een psycholoog kunt.

 

Specialismen van de Psychologen in Deventer

De psychologen in Deventer zijn gespecialiseerd in verschillende specialismen en kunnen je helpen bij diverse klachten zoals angststoornis, depressie, trauma en zingeving.  Bij zingeving gaat het over vragen die je in het leven hebt. Wat wil ik gaan doen in dit leven, waar wil ik naartoe, waar ga ik wonen, hoe is mijn relatie met de mensen die mij dierbaar zijn? Iedereen heeft zijn eigen vragen en het kan zijn dat je zoekt naar antwoorden.  Als je daarin vastloopt en je verdwaalt in je eigen gedachten kan het je functioneren als mens belemmeren en negatief werken op jezelf en je omgeving. Met de psycholoog ga je werken aan de zingeving van jouw leven en hoe je dat invult. Wat vind jij belangrijk. De therapie geeft nieuwe energie en je gaat de dingen anders zien. Luisterend naar je gevoel en lichaam gaan we aan de slag.


Relatietherapie Deventer

Zitten jullie vast in een patroon, gaat het communiceren moeizaam en is er weinig begrip voor elkaars gevoelens? Het kan ons allemaal overkomen en het is een goede zaak om problemen tijdig aan te pakken voordat ze groter worden en moeilijker worden om op te lossen. Onze relatietherapeuten gaan jullie helpen. Kijk hier voor een overzicht van de therapeuten bij jou in de buurt.