Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Den Bosch


Elisabeth van Dieten

Psycholoog Oss

Psycholoog  
ADHD / ADD   Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Depressie  

Welkom bij Psychologiepraktijk Elisabeth van Dieten Even voorstellen Ik ben Elisabeth van Dieten, ik bied inzicht en helderheid in je patronen en hoe die tot uiting komen in je relatie, werk, studie of andere aspecten van je leven.  >Mijn afstudeerrichting in de klinische psychologie is de partnerrelatietherapie geweest, waar ik veel ervaring in heb opgedaan. Ik merkte daarbij dat hechtingspatronen een grote rol spelen in de partnerrelatie.  Op het moment dat ik met de Zijnsoriëntatie ( een westerse mengeling van psychotherapie en boeddhisme) in aanraking kwam, heeft datgene wat ik altijd al gevoeld en beleefd heb handen en voeten gekregen. Daarna ben ik me verder gaan orienteren en ben ik gaan werken met energie van de afstammelingen van de Inca's; wat mij grond heeft gegeven. Al deze ervaringen integreer ik in mijn werk en hoe ik in de wereld sta. Individuele Therapie Mijn behandeling is gebaseerd op het  inzicht geven in je problemen, hoe je die kunt veranderen en ermee omgaat. Bijvoorbeeld door oude patronen los te laten en nieuwe mogelijkheden te vinden die meer bij je huidige leven passen. Daarbij werk ik op verschillende manieren. Onder andere werk ik met EMDR (Eye Movement Desensitisation Reprocessing) bij traumatische of nare ervaringen. Relatie Therapie Ik ben gespecialiseerd in relatietherapie en werk volgens de Emotionally Focused Therapy (EFT). "Je moet iets eerst vastpakken,om het los te kunnen laten."

Psycholoog in:

Oss


Psycholoog Oss
Fibulapad 23
Oss
085-3035740
Psychologen in Den Bosch

De psychologen in Den Bosch houden praktijk in diverse stadsdelen zoals Den Bosch Centrum, Graafsepoort, Empel en Den Bosch-Noord. Ook in de omgeving van Den Bosch hebben wij psychologen die praktijk houden, bijvoorbeeld in de plaatsen Rosmalen, Ammerzoden en Drunen. De psychologen in Den Bosch zijn gespecialiseerd in het behandelen van diverse klachten en behandelingsmethodes en werken met diverse registraties zoals psycholoog NIP, GZ psycholoog en kinderpsycholoog.  Bij twijfel of je met jouw klachten naar een psycholoog moet,  lees dan deze pagina voor meer informatie. Je mag ons ook bellen voor persoonlijk en deskundig advies in jouw situatie. Onze praktijkassistenten weten welke behandeling past bij jouw klacht en zijn op de hoogte van eventuele vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Den Bosch

De psychologen in Den Bosch zijn gespecialiseerd in het behandelen van veel verschillende klachten en therapievormen. Enkele voorbeelden van therapievormen zijn oplossingsgericht coachen, cognitieve gedragstherapie en familieopstellingen. Familieopstellingen is een therapievorm die de laatste jaren veel gebruikt wordt in Nederland. Het geeft je nieuwe inzichten in welke plaats jij hebt in een groep, gezin en wat jouw rol daarin is. Tijdens de therapie ga je patronen ontdekken en zien hoe de verschillende rollen effect hebben op elkaar. Deze inzichten geven je antwoorden op vragen waarom er in bepaalde situaties emoties los komen en leren je daarmee om te gaan. Je doorbreekt patronen zodat er ruimte ontstaat voor nieuwe ontwikkelingen. De psycholoog helpt je tijdens dit proces.