Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

 

Psychologen in Bergen op Zoom

Onze psychologen in Bergen op Zoom houden praktijk in de omgeving van Bergen op Zoom, zoals in de plaatsen Halsteren, Steenbergen en Roosendaal.  De psychologen in Bergen op Zoom zijn aangesloten bij Psycholoog en praktijk en je vindt ze hieronder. De psychologen hebben verschillende registraties zoals Eerstelijnspsycholoog, GZ-psycholoog en kinderpsycholoog. Je kunt bij ze terecht met verschillende klachten en voor verschillende behandelvormen zoals EMDR en familieopstellingen. Als je niet zeker weet of je met jouw probleem geholpen kan worden door onze psychologen, kijk dan eerst op deze pagina. Je kunt ook even bellen met onze praktijkassistenten die je passend advies kunnen geven over behandelingen en vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Bergen op Zoom

De psychologen in Bergen op Zoom hebben allemaal andere specialismen en kunnen je helpen bij verschillende klachten zoals angststoornis, zingeving, depressie en een verslaving. Tijdens een verslaving ben je lichamelijk of geestelijk afhankelijk van een bepaalde stof of een gewoonte. Als dit je belemmert in het dagelijks functioneren dan ben je mogelijk verslaafd. Er zijn verschillende soorten verslaving, zoals alcohol, drugs en seks. Om met een verslaving te breken heb je grote wilskracht en veel zelfdiscipline nodig. Een psycholoog zal je tijdens de behandeling hierbij helpen. Aan de hand van een behandelplan ga je samen met de psycholoog aan de slag om van de verslaving los te komen.


Relatietherapie Bergen op Zoom

Wij hebben verschillende relatietherapeuten in Bergen op Zoom en in de regio. De therapeuten hebben veel ervaring en willen jullie graag helpen. Zijn jullie uit elkaar gegroeid of lukt het praten niet meer? De relatietherapeuten doorbreken negatieve patronen en werken samen met jullie aan je relatie. Kijk op relatietherapie Bergen op Zoom voor een overzicht van onze relatietherapeuten.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Bergen op Zoom


Ellen Smeets

Psycholoog Bergen op Zoom

GZ-psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Conflict / Agressie   Depressie  

Ik ben Ellen Smeets en werk als GZ-psycholoog, Coach, Magnetiseur en Relatietherapeut. Na mijn studie psychologie ben ik me verder en breder gaan verdiepen om mensen (en mezelf) écht te kunnen begrijpen. Deze studie (en de inzichten en ervaringen hieruit) is voor mij nog steeds het meest waardevolle ingrediënt om anderen ook vooruit te helpen. Begrip is de sleutel op alle deuren! Je kunt bij mij terecht met veel verschillende klachten en (levens)vragen. Bijvoorbeeld stemmingsklachten, angstklachten, burn-out. Ook bij relatieproblemen of vastlopen in je persoonlijke ontwikkeling (werk, relaties, ...) kun je bij mij terecht. Of wanneer je een vraag hebt hoe beter om te gaan met een 'moeilijke' situatie. Een traject is bij mij altijd op maat. Samen stemmen we af wat je wilt en wat er nodig is. Met een verwijzing van de huisarts voor Generalistische Basis GGZ kun je (onder geldende voorwaarden) een traject vergoed krijgen via de verzekering. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om een afspraak te maken op eigen kosten.  In de gesprekken ben ik eerlijk over wat ik bij je zie; wat nodig is om vooruit te komen, zonder veroordeling en met begrip zodat je jezelf beter kunt gaan begrijpen en de handvatten krijgt waarmee je weer in evenwicht kunt komen.

Psycholoog in:

Bergen op Zoom


Psycholoog Bergen op Zoom
Opperland 16
Bergen op Zoom
085-3035740