Psychologen in Arnhem Centrum, Arnhem Noord en Arnhem Zuid

Onze psychologen in Arnhem houden praktijk in diverse stadsdelen: Arnhem Noord, Arnhem Zuid, maar ook in de naastgelegen dorpen Velp, Huissen en Oosterbeek. De psychologen in Arnhem zijn aangesloten bij Psycholoog en praktijk en zijn werkzaam in de regio Arnhem. Je vindt hier psychologen met verschillende registraties zoals een Eerstelijnspsycholoog, GZ-psycholoog en Psychotherapeuten. Je kunt bij onze psychologen terecht met verschillende klachten en voor diverse behandelingen, zoals EMDR en Cognitieve gedragstherapie. Als je niet zeker weet of je met jouw klachten geholpen kan worden door een psycholoog kijk dan even op deze pagina. Je kunt ook bellen met onze secretariaatsmedewerkers die je passend advies kunnen geven over behandelingen en vergoedingen.

 

Specialismen van de psychologen in Arnhem

De psychologen in Arnhem hebben diverse specialismen en kunnen je helpen bij diverse klachten, zoals angststoornis, burn-out, zingeving en verslaving. Als je verslaafd bent dan ben je lichamelijk en of geestelijk afhankelijk van een bepaalde gewoonte of stof. Je kunt hierbij denken aan alcohol, drugs, maar ook een seksverslaving. Als dit je dagelijks functioneren negatief beïnvloedt dan heb je mogelijk hulp nodig. Om te stoppen met een verslaving heb je veel wilskracht en zelfdiscipline nodig. Een psycholoog helpt je daarbij. Aan de hand van een behandelplan ga je aan de slag met je verslaving en werken we aan herstel.


Relatietherapie Arnhem

Wij hebben verschillende relatietherapeuten in Arnhem en in de omgeving van Arnhem. De therapeuten hebben veel ervaring en willen jullie graag helpen met jullie relatieproblemen. Zijn jullie uit elkaar gegroeid of lukt het praten niet meer? De relatietherapeuten doorbreken patronen en werken samen met jullie aan je relatie. Kijk op relatietherapie Arnhem voor een overzicht van onze relatietherapeuten.


Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Arnhem


Margreeth van den Toorn

Psycholoog Renkum

Psycholoog  
Angst / Fobie / Dwang   Burn-out / Stress   Concentratie, Leren   Conflict / Agressie  

Psycholoog Renkum Ik ben Margreeth van den Toorn, 67 jaar, psycholoog MSc. Ik heb mijn opleiding in Leiden gedaan. Oorspronkelijk was ik docent tekenen/kunstgeschiedenis, wat maakt dat ik het gebied waarvoor geen woorden zijn (o.a. taboes, geheimen), toch kan behandelen. Ik zie het leven als een doorgaand proces van steeds weer nieuwe ontdekkingen en ervaringen over hoe je zelf in elkaar zit, hoe dat in de vroege jeugd is ontstaan, vaak al voordat er herinneringen gevormd konden worden. En altijd, nou ja heel vaak, zijn er mogelijkheden om nieuwe hersenverbindingen te leggen: nieuw gedrag te ontwikkelen, nieuwe manieren van denken en voelen. Wat eerder onmogelijk leek, blijkt toch te kunnen met behulp van het nieuwste onderzoek, de nieuwste inzichten en daaruit ontwikkelde therapieën . Na het intakegesprek beslissen we samen welke strategie gewenst is, afgestemd op persoonlijke vragen, wensen en omstandigheden. (in het geval van bijvoorbeeld angst, depressie, misbruik, narcisme zijn therapieën zoals RET, ACT, EMDR, EFT, Mindfulness, (tekenen, boetseren en schilderen voor wie zich daartoe voelt aangetrokken) toepasbaar. Eigen inbreng vind ik zeer gewenst omdat er dan de grootste kans is op succes n.a.v. de hulpvraag. En dat willen we allebei. Ieder wil graag die verandering, want daarvoor ga je naar een goede psycholoog, maar realiseert zich niet altijd dat daarvoor werk verzet moet worden. Niet alleen door de therapeut in professioneel opzicht, ook door de cliënt op het persoonlijke vlak.

Psycholoog in:

RenkumBel ons: 085-3035740
Bekijk mijn profiel
Stuur mij een bericht