Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Apeldoorn


M van Biert

Psycholoog Apeldoorn

Psycholoog  
Burn-out / Stress   Echtscheiding   Relatieproblemen   Rouw en verlies  

Een warm welkom aan mensen die de moed hebben om naar zichzelf en naar de ander te willen kijken! Met je heldere verstand en je intuïtie leren je problemen te hanteren. Hiervoor wil ik er voor u/jou zijn; samen op weg naar de door u/jou gekozen bestemming. Samen kunnen we er voor zorgen dat u/jij kunt groeien! Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de ander en na de middelbare school ontdekte ik dat samen met iemand, de weg naar herstel makkelijker te bereiken is.Na mijn studie psychologie heb ik gewerkt in de ambulante en residentiële GGZ volwassenzorg en in een eerstelijns psychologenpraktijk. Inmiddels werk ik ook al jaren in de jeugdzorg door de inzet van intensieve opvoedondersteuning in gezinnen.  Met deze jarenlange ervaring wil ik vanuit vertrouwen, openheid, acceptatie en betrokkenheid samen met u/jou graag een tijdje oplopen. Het is voor mij  iedere keer een voorrecht om mee te mogen kijken in het leven van een iemand anders! Qua behandeling maak ik gebruik van oplossingsgerichte gesprekstechnieken en cognitieve gedragstherapie. Voor hechtingsgerichte gezins- en relatiegesprekken bent u/jij bij mij ook aan het goede adres. Ik heb een christelijke identiteit, waardoor er ruimte is voor geloofsvragen. Er is begrip voor en kennis van christelijk geloof van de client bij mij. Echter ook niet gelovige mensen zijn van harte welkom! Het is mogelijk om 's avonds af te spreken en ook bij u/jou thuis, als dat de voorkeur zou hebben. No road is long with good company! 

Psycholoog in:

Apeldoorn


Psycholoog Apeldoorn

Apeldoorn
085-3035740


 

Psychologen in Apeldoorn

In Apeldoorn vindt je een grote diversiteit aan psychologen die je kunnen helpen. De psychologen in de regio Apeldoorn zijn gespecialiseerd in veel verschillende klachten en specialismen en houden praktijk in de regio Apeldoorn. Je vind hier psychologen met verschillende registraties zoals psycholoog NIP, eerstelijnspsycholoog en kinderpsycholoog. Je kunt bij ons terecht als een probleem of klacht hebt waar je jezelf niet uitkomt . Als je twijfelt of je met jouw klacht naar een psycholoog moet, bekijk dan deze pagina die gaat over wanneer je naar een psycholoog kunt. Bellen mag ook, je krijgt dan passend en deskundig advies. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog die jouw kan helpen met de juiste behandeling.

 

Specialismen Psychologen in Apeldoorn

Onze psychologen in de regio Apeldoorn werken met verschillende therapievormen en behandelmethodes .  Voorbeelden daarvan zijn:  familieopstellingen, mindfulness en positieve psychologie. Heb je andere klachten zoals, hyperventilatie, Lichamelijke klachten of heb je psychomatische klachten dan kun je ook bij ons terecht.  Psychomatische klachten zijn moeilijk te plaatsen, maar bestaan zeker. Lang is gedacht dat het tussen de oren zat, maar dit is niet het geval. Er zijn verschillende psychomatische die geen duidelijke lichamelijke oorzaak hebben. Chronische vermoeidheid, oorsuizen,  een pijnlijk lichaam zijn klachten met een onduidelijk ziektebeeld, maar kunnen je leven flink beïnvloeden. Het is dan goed om deze klachten in kaart te brengen met een psycholoog. Aan de hand van therapie en oefeningen begeleid de psycholoog je om met deze klachten goed om te gaan en waar mogelijk te verhelpen.
 

Relatietherapie Apeldoorn

Zit je relatie in een sleur, of maken jullie veel ruzie? Problemen in je relatie is erg vervelend, zeker omdat er ook liefde is, of in ieder geval was. Wij hebben een aantal goede relatietherapeuten in de buurt van Apeldoorn. Kijk hier voor een overzicht. Zij helpen jullie samen weer verder.