Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Bel ons secretariaat

Voor vragen of hulp bij het kiezen van een goede psycholoog bij jou in de buurt kun je bellen met ons secretariaat. Wij helpen je met het vinden van een goede psycholoog. Bel ons: 085 3035740.Psycholoog Regio Almere


Jacqueline Stet

Psycholoog Almere Hout

Psycholoog  
Arbeid en organisatie   Burn-out / Stress   Echtscheiding   Relatieproblemen  

Er zijn soms momenten in je leven dat je graag met een onafhankelijk persoon wilt praten over de dingen waar jij tegen aanloopt. Of het nu over je relatie gaat, het gebrek daar aan of andere belangrijke thema’s. Een ding is zeker, je wilt graag meer halen uit je leven. Meer in je kracht komen te staan. Of meer geluk ervaren. Ik help jou hier graag bij. Door jou - en eventueel je partner - een eerlijke spiegel voor te houden, ontstaat meer inzicht en begrip. Bijvoorbeeld door op een andere manier naar jezelf of naar je partner te kijken. Dit kan soms best confronterend zijn. Maar mijn basishouding is altijd respectvol, inlevend en eerlijk.  Op een aantal levensgebieden ben ik zelf ook ervaringsdeskundige. Daarom heb ik vanuit mijn vak als psycholoog veel affiniteit met de volgende specialismen: relatietherapie, individuele coaching en hulp bij zingevings- of vitaliteitsvraagstukken. In een eerste gesprek vertel ik je graag meer hierover.  Ik sta eerst uitgebreid stil bij jouw vraag zodat ik met een aanpak kom die het beste aansluit bij jouw behoefte. Tijdens onze gesprekken gebruik ik inzichten vanuit voice dialogue, transformatiepsychologie, positieve psychologie, provocatieve coaching, rationele emotieve training en gedragstherapie. Door mijn achtergrond als psycholoog kom ik snel tot de kern. En zet ik je aan het denken en weet ik je te inspireren anders naar je situatie te kijken. Zodat jij met nieuwe inzichten komt en weet hoe je lastige situaties kunt aanpakken. Wie weet, een eerste stap naar de door jou gewenste verandering?

Psycholoog in:

Almere


Psycholoog Almere Hout
Buitenplaats Oosterwold 62
Almere
085-3035740Psychologen in Almere, Almere Stad, Almere Buiten

Psychologen in Almere, Almere Stad en Almere Buiten vind je hier. Deze Psychologen houden praktijk in de regio Almere. Zij hebben verschillende registraties, zoals GZ-psycholoog,  Psychotherapeut en Lichaamsgericht Psycholoog. Onze psychologen hebben veel ervaring en willen je graag helpen met je problemen en klachten. Als je niet zeker weet of je naar een psycholoog kunt, lees dan eerst dit blog. Je mag ook bellen voor persoonlijk en deskundig advies van onze telefonisten. Zij helpen je bij het vinden van een goede psycholoog en de therapie die bij jou past.

 

Specialismen van de Psychologen in Almere

De psychologen in Almere hebben diverse specialismen en kunnen je helpen met diverse klachten. Trauma, angst, relatieproblemen en seksualiteit zijn enkele voorbeelden van waar wij jou mee kunnen helpen. Problemen omtrent seksualiteit ervaren de meeste mensen weleens, voor een kortere of langere periode. Als je seksuele verlangens verminderen kunnen er problemen in je relatie ontstaan. Seksuele problemen kunnen te maken hebben met psychische problemen, zoals stress op het werk. De psycholoog gaat samen met jou kijken waar de klachten vandaan komen en hoe je die het beste kunt oplossen. Hij of zij zal een persoonlijk behandelplan maken en je begeleiden, zodat het snel beter gaat.

 

Relatietherapie Almere

Ervaar je problemen in je relatie? Gaat het praten moeizaam, zitten jullie vast in patronen? Wij hebben verschillende relatietherapeuten in Almere, zij hebben veel ervaring met relatieproblemen en kunnen jullie helpen met je relatie. Kijk hier voor meer informatie over relatietherapie in Almere.