Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Ilonka Behr

Therapeut Ermelo


Wiekslag 5
3853 BG Ermelo


Psychologen Nederland

Therapeut Ermelo

 Hallo, Ik ben Ilonka Behr. 

Bij mij kunt u terecht voor relatietherapie en individuele therapie. Ik ben opgeleid als EFT-therapie en transpersoonlijk therapeut. EFT therapie is een emotiegerichte therapie (Emotionally Focused Therapy) , dit is een vorm van relatietherapie die gebaseerd is op de hechtingstheorie. In EFT gebruiken we emoties als ingang om elkaar te (gaan) begrijpen. Daarbij worden de negatieve interactiepatronen verhelderend, die zijn ontstaan in je relatie. Een EFT therapeut ontrafelt dit negatieve patroon en kijkt naar ieders aandeel. Daarin ligt ook het antwoord voor de uitweg uit het negatieve patroon. Er ontstaat ruimte voor een nieuwe manier van omgaan met elkaar. Er komt meer zachtheid en verbinding en van daaruit kan het fundament van de relatie veranderen. EFT is de best onderzochte en bewezen effectieve vorm van relatietherapie.

Transpersoonlijke therapie houdt in dat de houding van de therapeut geworteld is in mindfullness. Dat betekent aandachtig aanwezig zijn bij de client in het huidige moment, zonder oordeel of uitsluiting. Daarbij put ik uit een rijke bron van interventies en kwaliteiten die ik tijdens mijn verschillende opleidingen en ervaring heb opgedaan. Dit geeft de therapie een frisheid, creativiteit en een volledigheid om voortdurend aan te sluiten bij wat er in het nu is. Een transpersoonlijk therapeut beschouwt problemen als onderdeel van het leven en het ervaren en doorleven ervan als een poort naar ieders hart en ziel. Transpersoonlijke therapie is in feite voor iedereen die zich wil helen en ontwikkelen, of je nu last hebt van angsten, een verlieservaring hebt meegemaakt, vast zit in beperkende patronen of levensvragen hebt.

Wilt u meer weten, neem dan gerust een kijkje op mijn website.

 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Lichamelijke klachten
Ongewenste kinderloosheid
Angst
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden
Nazorg bij kanker

Behandelmethodes

ACT
Gestalttherapie
Systeemtherapie
Relatietherapie
EFT Relatietherapie
Psycho-oncologie
Rouw en verliesverwerking
Cliƫntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Therapeut

Lid van

NVPA
BPSW
EFT
RBCZ
Registerplein
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Harderwijk

Praktijklocatie

Ermelo

Praktijkuren

's ochtends
's middags