Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

jacqueline tournier

Therapeut Rotterdam


Adrianalaan 152
3053MG Rotterdam


Psychologen Nederland

Therapeut Rotterdam

Mijn naam is Jacqueline Tournier. Ik ben van origine orthopedagoog. In mijn praktijk Flowingrow heb ik jarenlang gewerkt met kinderen en hun ouders. Tegenwoordig doe ik daar ook de relatietherapie bij aan de hand van de methode van EFT. Emotional Focussed therapie is een manier om relatietherapie toe te passen aan de hand van de behoefte die we als mens hebben aan verbinding en het enorme verdriet en de enorme pijn als die verbinding er even niet is, of niet kan zijn. Eigenlijk is verbinding de manier waarop ik graag werk in de relatietherapie, maar ook als kindertherapeut, als ouderbegeleider, als mens.

Mijn overtuiging is: Je kunt niet zonder anderen, als kind niet en als volwassene niet. Samen met de client zal ik als therapeut gaan zoeken naar waar de verbinding kapot is gegaan en zoeken naar de mogelijkheden om die te herstellen.

Ik ben getrouwd en heb 3 dochters waarvan er al 2 buitenshuis studeren. De derde en jongste dochter Sterre heeft het syndroom van Down en woont nog thuis met haar 17 jaar. Zij als geen ander is mijn inspiratiebron de verbinding met anderen aan te gaan, vaak met een warm gebaar, oprechte aandacht. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Echtscheiding
Kinder en Jeugd
Relatieproblemen
Weerbaarheid
Samengestelde gezinnenproblematiek
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Scheidingsproblematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

EFT
Systeemtherapie
Speltherapie
Cognitieve systeemtherapie
EFT Relatietherapie
Psychotherapie

Titel / registratie

Therapeut

Lid van

NVO
NFG
VIT
PsyNed

Doelgroep

Kinderen
Pubers
Volwassenen

Regio

Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Rotterdam