Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Remco van der Werff

Psycholoog Utrecht


Maliebaan 24-3
3581 CP Utrecht


Psychologen Nederland

Psycholoog Utrecht

Ik ben Remco van der Werff, psycholoog in Utrecht. Wanneer je dit leest heb je waarschijnlijk beseft dat je ondersteuning nodig hebt. Goed dat je deze stap zet! Wanneer je veel last ervaart van psychische klachten is het namelijk lastig om hier zelf verandering in aan te brengen. Het is daarom belangrijk om ondersteuning te zoeken die je helpt om de regie over je leven terug te pakken. Daar help ik je graag bij!

Mijn aanpak is gebaseerd op een samenwerking tussen jou en mij; wij bepalen samen hoe we te werk gaan en voor hoelang. Het doel van onze samenwerking is om jou te helpen de regie over je leven terug te pakken. Dit doen we door inzicht te creëren in je klachten en in de patronen die deze in stand houden. Vervolgens zullen we werken aan het doorbreken van die patronen. Op deze manier leer je om jezelf te helpen je klachten te verminderen en meer geluk te ervaren. Naast de inhoud van de behandeling vind ik het belangrijk dat je er over nadenkt hoe je ons contact ervaart; 'Voel je je gehoord en op je gemak? Ervaar je een klik?'. Deze vragen zijn relevant, aangezien het contact tussen ons een grote rol speelt in het effect van de behandeling.

Je kunt bij mij terecht voor uiteenlopende klachten, zoals o.a. burn-out, autisme, angstklachten en een negatief zelfbeeld. De technieken die ik daarbij gebruik zijn uiteenlopend en afhankelijk van de klachten die je ervaart. In onze gesprekken zal ik mijn ervaring met meditatie meenemen en indien gewenst gebruiken als hulpmiddel. Meditatie heeft mij doen inzien hoeveel invloed ik heb op de mate van pijn en geluk die ik ervaar in mijn leven. Dit besef geeft mij balans en vertrouwen in mijn leven, dit verweef ik graag in onze gesprekken. Je kunt met mij contact opnemen in geval van vragen, het maken van een afspraak of om uit te zoeken of ik je kan helpen. Ik maak graag kennis met je!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

ADHD / ADD
Angst / Fobie / Dwang
Autisme
Burn-out / Stress
Fobie
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
HSP
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
COMET
Oplossingsgerichte therapie
Stressmanagement
Coaching
Cliƫntgerichte (psycho)therapie
Online Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Utrecht

Praktijklocatie

Utrecht

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels