Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Suzanne Wilders

Psycholoog Den Haag


Carnegielaan 6
2517 KH Den Haag


Psychologen Nederland

Psycholoog Den Haag

Met veel passie en plezier begeleid ik mensen op verschillende persoonlijke (ontwikkel)vraagstukken. Jouw verlangen, jouw vraag staat in de begeleiding centraal. Ik werk vanuit hoofd, hart én buik en ben als persoon betrokken, invoelend en zorgvuldig. Door aandachtig aanwezig te zijn, goed te luisteren en mij af te stemmen op jouw vraag, ontstaat er een open en verbindend contact. Ik creëer een veilige omgeving die je uitnodigt om helemaal jezelf te kunnen zijn. 

Samen met jou onderzoek ik (vaak onbewuste) gedragspatronen en overtuigingen, alsook onderliggende gevoelens en emoties. Door deze te verhelderen, te verkennen en te doorvoelen, ontstaat er inzicht, rust, een groeiend zelfbewustzijn en meer keuzevrijheid. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende methoden en interventies op het gebied van psychologie, communicatie, gezondheid en spiritualiteit. Hierdoor kan ik mij steeds goed afstemmen op jouw behoeften. 

Mijn eigen rijke geschiedenis, met alle pieken en dalen, zie ik als een vruchtbare bodem voor mijn werk als begeleider. Ik ben ook in het hier-en-nu steeds opnieuw bereid om mijn eigen stukken en uitdagingen in het leven te onderzoeken. Zowel cognitief als emotioneel. Ik heb met andere woorden weet van deze weg en ik blijf aan mezelf werken. Ik geloof er ten diepste in dat dit mijn werk als begeleider ten goede komt. Je bent van harte welkom.


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Weerbaarheid
Psychosomatische klachten
Faalangst
Zelfbeeld
Angst
HSP
Piekeren

Behandelmethodes

Mindfulness
Spirituele coaching
Stressmanagement
Transactionele analyse
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags