Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Shake Sarkisian

Psycholoog Wormer


Dorpsstraat 283
1531HH Wormer


Psychologen Nederland

Psycholoog Wormer

Ieder mens heeft een breed palet aan talenten, kwaliteiten en mogelijkheden. Ieder mens heeft ook wensen en verlangens. Vaak lukt het om van de wensen en verlangens doelen te maken, deze na te jagen en gewenste resultaten te creëren, Soms ervaar je belemmeringen waardoor het je niet lukt om dat leven, wat je graag wenst, te leven. 

Wil je doelen stellen en jezelf optimaal inzetten deze doelen te behalen? Je eigen ineffectieve gedragspatronen doorbreken? De volgende stap in je leven zetten, maar je durft niet? De weg naar je talenten en kwaliteiten vinden? Zelfvertrouwen krijgen? Met plezier naar je werk? Balans tussen werk en privé? Of heb je een ander persoonlijk doel?

Om de antwoorden te kunnen vinden op je vragen begeleid ik je met aandacht en betrokkenheid. De oplossing zit in jezelf! Tijdens het coachingstraject help ik je jezelf te ontwikkelen in de richting van het door jou gekozen doel. De gesprekken helpen je inzicht te krijgen in je ineffectieve gedachtepatronen, gewoontes en overtuigingen. Vervolgens ga je in je dagelijks leven experimenteren met nieuwe overtuigingen en gedrag. Gedragsverandering kost moeite en vergt tijd, aandacht en mildheid. Het gebeurt niet vanzelf. Ik weet dat het moeite kost en ik weet ook dat het mogelijk is. Ik heb rotsvast vertrouwen in de onuitputtelijke potentie die mensen in zich hebben. 

Ik werk eclectisch, dat betekent dat mijn aanpak bestaat uit de meest effectieve en bij jou passende instrumenten en technieken uit verschillende methoden. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Culturen / Migratie
Depressie
Echtscheiding
Rouw en verlies
Slaapproblemen
Zingeving
PTSS
Faalangst
Scheidingsproblematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgerichte therapie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Coaching
Loopbaanadvisering

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Alkmaar
Regio Zaandam

Praktijklocatie

Wormer

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend