Amalin Di Silva

Psycholoog Rotterdam


Schonebergerweg 49A
3023ZG Rotterdam


Psychologen Nederland

Psycholoog Rotterdam

 Ik vind het ook in mijn werk, belangrijk mij op te stellen als lerend mens: open-minded en mij niet als allesweter  te presenteren. Natuurlijk heb ik in mijn studies handvatten geleerd om problemen en  vragen te benaderen maar ik zie een sessie als het "op onderzoek uitgaan"  samen met jou: waar loop je tegenaan, wat zijn je klachten en wat heb jij zowel als ik in huis om antwoorden en inzichten hierover te verkrijgen. Opdat jij lichter en met minder zwaarte en minder moeilijkheden door het leven kan gaan.

Ik kan begeleiden bij stress en burn-out, terugkerend belemmerend gedrag en gedachten, onverwerkt verdriet, boosheid of angst, negatief zelfbeeld, relatieproblemen, loopbaanvragen.

Niets menselijks is mij vreemd en ik ben zeer gemotiveerd om jou te helpen jouw levensgeluk weer terug te vinden of te vergroten.

Eventueel, als jij daar voor open staat, kan ik mindfulness en creatieve middelen inzetten als instrumenten om gevoelens, gedachten en overtuigingen helder te krijgen en eventueel te veranderen.

Cliėnten tot nu toe hebben aangegeven meer bewustzijn, helderheid en handvatten te hebben gekregen waardoor ze lichter in het leven gingen staan. Ze hebben meer balans gekregen, zijn daadkrachtiger geworden en hebben meer gevoel van zingeving van hun leven gekregen.

Dat wens ik jou ook van harte toe!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Weerbaarheid
Zingeving
Chronische vermoeidheid
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Ongewenste kinderloosheid
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
HSP
Piekeren

Behandelmethodes

Mindfulness
Internettherapie
Spirituele coaching
Transactionele analyse
Coaching
Loopbaanadvisering
Online Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Rotterdam
Online Psycholoog

Praktijklocatie

Rotterdam

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend

Extra Taal

Engels