Brigitte van Birgelen.

Psycholoog Utrecht

Hooghiemstraplein 83, 3514 AX Utrecht

In mijn praktijk in Utrecht kun je bij mij terecht als je zo vast loopt door bijvoorbeeld trauma's of angsten dat je hulp nodig hebt. Je kunt bij mij aankloppen voor hulp bij een burn-out of een depressie, maar ook wanneer je problemen hebt in relaties, niet alleen met je partner, maar ook met anderen zoals je kinderen, je collega's of je ouders. Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met een seksueel trauma. Als je partner bent van iemand die seksueel misbruikt is ben je bij mij ook aan het goede adres.

Tijdens onze gesprekken ben jij de leidraad: ik volg jou in jouw proces. Het initiatief ligt bij jou en de behandeling is afgestemd op wat jij nodig hebt. Voor mij is therapie altijd maatwerk, elk mens en elk probleem is anders. Ik kies de voor jou beste benaderingswijze. Wel is er in de sessies bij mij altijd genoeg tijd en rust om je ervaringen en gevoelens te verwerken. Soms is het nodig om even stil te zijn en iets te laten bezinken. Wat je verder kunt verwachten is een psycholoog die begripsvol is en niet oordeelt, maar je wel op een liefdevolle manier de spiegel voor houdt.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Burn-out / Stress
Depressie
Echtscheiding
Incest verleden
Relatieproblemen
Seksualiteit / Geaardheid
Trauma
Verslaving
Zingeving
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Scheidingsproblematiek
Zelfbeeld
Problematiek bij seksueelmisbruik
Angst
Hoogbegaafdheid

Behandelmethodes

Systeemtherapie
Relatietherapie
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Scheidingsbegeleiding
Voice dialogue
Psychotherapie
Cliëntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Utrecht

Praktijklocatie

Utrecht

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden


Brigitte van Birgelen


Hooghiemstraplein 83
3514 AX Utrecht

Psychologen Nederland