Maren Broekens.

Psycholoog Purmerend

Wilhelminalaan 1, 1441 EK Purmerend

Mijn naam is Maren Broekens en ik werk als psycholoog in Purmerend. Mijn specialisatiegebied is sport- en prestatiepsychologie. Ik werk aan klachten die te maken hebben met hoe je in je vel zit. Ik leer je om te gaan met faalangst en stressklachten, werk met je aan functioneren en presteren onder druk, en behandel ook klachten zoals burn-outs of een negatief zelfbeeld.

Ik laat je zien dat je vaak veel meer kunt dan je denkt. Er zijn momenten dat er echter zoveel door je hoofd gaat, dat je dit niet meer ziet. Ik maak je bewust van wat je al kunt en leer je deze krachten inzetten op de momenten dat je dit nodig hebt. 

Tijdens de behandeling onderzoek ik met jou wie je bent als persoon en laat ik je oefeningen ervaren en vaardigheden toepassen om je krachten te ontdekken en te ontwikkelen.


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Sport / Prestatie
Weerbaarheid
Zingeving
Faalangst
Zelfbeeld
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Mindfulness
Weerbaarheids training
Oplossingsgericht coachen
Hartcoherentie
Positieve psychologie
RET
Stressmanagement
Coaching
Online Therapie
Running Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

VSPN
SCAS
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Hoorn
Regio Zaandam

Praktijklocatie

Purmerend

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden


Maren Broekens


Wilhelminalaan 1
1441 EK Purmerend

Psychologen Nederland