Corinne Holtkamp-Kleine.

Therapeut Haaksbergen

Brem 3, 7483 BX Haaksbergen

Mijn naam is Corinne Holtkamp-Kleine (1962), ben Toegepast Psycholoog BSc met de specialisatie Arbeid & Gezondheid, Bedrijfscounselor en EMDR master practitioner. 

 

Ervaring
In de achterliggende jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het bedrijfsleven binnen de ARBO zorg en HRM en bij de behandeling van individuele clienten met uiteenlopende psychische problemen. Daarnaast heb ik onderzoek gedaan 
naar Burn-out, (hoge) werkdruk,  ziekteverzuim (balans tussen werk en privé) en afname interview ivm vitaliteit 50+


Doordat ik jaren heb gewerkt als leidinggevende, als hulpverlener, als adviseur, bedrijfstherapeut en als Toegepast Psycholoog, kan ik goed begrijpen hoe lastig situaties kunnen zijn en hoe ze ontstaan. Zonder hulp kunnen ze zorgen voor onbalans, ziekte en verzuim, kortom ze kunnen je aardig dwars zitten.

 

Behandeling
In mijn praktijk behandel en coach ik arbeidsgerelateerde zaken als Burn-out, hoge werkdruk, werkstress, enz. en werk voor bedrijven, maar ook voor individuele clienten die psychische klachten hebben die niet persé werk gerelateerd hoeven te zijn. Denk hierbij oa aan angsten, spanningsklachten, depressie, slecht slapen, piekeren, vermoeidheid, onverklaarbare fysiek klachten, gedragsproblematiek, communicatieproblemen, relatieproblemen, enz. 

 

Werkwijze

Mijn inzet is gericht om mensen weer optimaal te laten functioneren waarbij doelgerichte interventie en preventie centraal staan. Het kan zijn dat je (tijdelijk) klachten ervaart in je privé leven en/of je werk en waarbij je het gevoel hebt even weer op de rail gezet moet worden. Bij de intake help ik je om je klacht helder te krijgen als je die nog niet helder hebt. Schroom niet, je kunt met alle vragen bij me terecht en we kijken samen welke zorg (behandeling of coaching) het best bij je past.


Ieder mens is voor mijn uniek en bijzonder en ik sta voor je open zoals je bent. Ik ga van je mogelijkheden uit en werk samen met je aan het verder ontwikkelen van je sterke kanten.  


Meer weten over mij?!

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Autisme
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Conflict / Agressie
Depressie
Echtscheiding
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Slaapproblemen
Trauma
Weerbaarheid
Zingeving
PTSS
Psychosomatische klachten
Samengestelde gezinnenproblematiek
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Lichamelijke klachten
Overgewicht door belast verleden
Scheidingsproblematiek
Vliegangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Somatoforme stoornis
Hyperventilatie
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Relatietherapie
Oplossingsgericht coachen
EMDR bij type 1 trauma
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Coaching
Loopbaanadvisering
Wandelcoaching

Titel / registratie

Therapeut

Lid van

NIP
NFG
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Enschede

Praktijklocatie

Haaksbergen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden


Corinne Holtkamp-Kleine


Brem 3
7483 BX Haaksbergen

Psychologen Nederland