Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Kay-Lee Vermeulen

Psycholoog Schiedam


De Brauwweg 38-44
3125AE Schiedam


Psychologen Nederland

Psycholoog Schiedam

 

Welkom bij Psycholoog Schiedam

Bij Psycholoog Schiedam wordt ieder persoon als uniek gezien. Ik zal je dan ook nooit een standaardbehandeling aanbieden, maar altijd een persoonlijke behandeling op maat. Openheid en eerlijkheid zonder schaamte staan in de gesprekken centraal. Ik krijg van mijn cliënten vaak te horen dat ze zich erg bij mij op hun gemak voelen, doordat ik geduldig ben en zonder oordeel naar mijn cliënten luister. Ik help je graag vanuit mijn ervaring, kennis en passie voor psychologie.

 
Eerst inzicht, dan verandering
Tijdens de behandeling zorg ik eerst dat je inzicht krijgt in je problemen. Zodra er inzicht is, kan er pas gewerkt worden aan verandering. Samen stellen we doelen op, waar we actief naartoe werken. Vaak ontstaan gevoelens zoals somberheid of angst vanuit misvattingen in je denkpatronen. Door deze misvattingen op te sporen en te toetsen aan de werkelijkheid, kun je jouw denkpatronen veranderen. Om dit te bereiken krijg je ook oefeningen mee voor buiten de gesprekken, die je na de behandeling kunt blijven gebruiken. Je zult merken dat je bewuster wordt van jouw denkpatronen en dat je klachten hierdoor afnemen.
 
Behandelmethodes & Specialismen
Afhankelijk van wat bij jou past maak ik gebruik van verschillende behandelmethodes, waaronder inzichtgevende therapie, cognitieve gedragstherapie, oplossingsgerichte therapie, mindfulness en coaching. Mijn specialismen zijn depressie, burn-out, angst, negatief zelfbeeld, zingeving, relatie- & seksualiteitsproblemen. Ook voor de behandeling van andere klachten kun je bij Psycholoog Schiedam terecht.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Seksualiteit / Geaardheid
Slaapproblemen
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Zelfbeeld

Behandelmethodes

Diagnostiek
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
SOVA-training
Relatietherapie
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Schiedam

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend

Extra Taal

Engels