Esther Neidt.

Psycholoog Noordwijk

Pauluslaan 162, 2204 cb Noordwijk aan Zee

Mijn naam is Esther Neidt, psycholoog Noordwijk aan Zee en omgeving. 

Mijn expertise is de behandeling van kwetsbare vrouwen en moeders. Ik help je bij problematiek rondom de fase voor de zwangerschap, de zwangerschap zelf en bij rouw of moeilijkheden bij aanpassing na een (eventuele) bevalling.

Evidence based practice:                                                                                          

Door mijn ervaring als wetenschapper, zullen mijn therapieën altijd gebaseerd zijn op goed gedegen onderzoeksresultaten. Daarnaast maken de combinatie van mijn ervaring als kwetsbare zwangere zelf en het zijn van praktiserend psycholoog, dat ik er heilig van overtuigd ben dat ik kwaliteit van leven voor jou, kan verbeteren.

Wie ben ik?

Mijn collega’s zullen mij omschrijven als een integere, gedreven, sympathieke vrouw die op alle facetten haar kennis en ervaring zal inzetten om jou te helpen. ‘Ze geeft nooit op!’

Eerste gesprek:

Het uiteindelijke gedrag van de mens komt voort uit vele factoren zoals bijvoorbeeld de omgeving en naasten die de mens ontmoet gedurende de levensloop. Ook speelt het verleden een grote rol, wat maakt wie je bent geworden? De beslissingen die je neemt? Het gedrag wat je laat zien? Etc. Daarom zal ik tijdens een eerste gesprek je vragen naar je ontwikkeling tot nu toe vanaf foetale fase.

Natuur:

Aangezien ik bij de duinen, het bos en de zee woon, zou ik graag met jou gaan wandelen, daar waar dit mogelijk is voor je. Ik geloof in de kracht van de natuur en beweging, ook dit is wetenschappelijk aangetoond. Dus alsjeblieft, bel me!

Daag,

Esther


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Autisme
Rouw en verlies
Aanpassingsproblemen
Ongewenste kinderloosheid
Zwangerschapsdepressie
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Relatietherapie
Coaching
Cliëntgerichte (psycho)therapie
Wandelcoaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Den Haag
Regio Haarlem
Regio Leiden

Praktijklocatie

Noordwijk

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels

Esther Neidt

This adres could not be found by google.

Pauluslaan 162
2204 cb Noordwijk aan Zee

Psychologen Nederland