Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Esther Neidt

Psycholoog Noordwijk


Pauluslaan 162
2204 cb Noordwijk aan Zee


Psychologen Nederland

Psycholoog Noordwijk

Mijn naam is Esther Neidt, psycholoog Noordwijk aan Zee en omgeving. 

Mijn focus is de behandeling van kwetsbare vrouwen, zwangeren en moeders. Ik help je bij problematiek rondom de fase voor de zwangerschap, tijdens de zwangerschap en bij rouw of moeilijkheden bij aanpassing na een (eventuele) bevalling.

Evidence based practice:                                                                                          

Door mijn ervaring als onderzoeker, zullen mijn therapieën altijd gebaseerd zijn op goed gedegen onderzoeksresultaten. Daarnaast maken de combinatie van mijn ervaring als kwetsbare zwangere zelf en het zijn van praktiserend psycholoog, dat ik er heilig van overtuigd ben dat ik kwaliteit van leven voor jou, kan verbeteren.

Wie ben ik?

Mijn collega’s zullen mij omschrijven als een integere, gedreven, sympathieke vrouw die op alle facetten haar kennis en ervaring zal inzetten om jou te helpen.

Eerste gesprek:

Tijdens het eerste gesprek zal ik je vertellen over wie ik ben en wat ik doe, waar mijn gedrevenheid vandaan komt en wat ik van jou verwacht. Ik zal jou vragen waarom je me hebt gecontact; je hulpvraag, wat je eventuele verwachting van mij is en naar je ontwikkeling tot nu toe. 

Natuur:

Aangezien ik bij de duinen, het bos en de zee woon, zou ik graag met jou gaan wandelen, daar waar dit mogelijk is voor je. Ik geloof in de kracht van de natuur en beweging, ook dit is wetenschappelijk aangetoond. Dus alsjeblieft, bel me!

Daag,

Esther

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Autisme
Rouw en verlies
Aanpassingsproblemen
Ongewenste kinderloosheid
Zwangerschapsdepressie
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Relatietherapie
Coaching
Cliƫntgerichte (psycho)therapie
Wandelcoaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Den Haag
Regio Haarlem
Regio Leiden

Praktijklocatie

Noordwijk

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels