Gijs Lakeman

Psycholoog Assen


De Vaart 33
9401 Assen


Psychologen Nederland

Psycholoog Assen

Hoi, 

Ik ben Gijs Lakeman, 41 jaar en ik woon in de stad Groningen, vader van twee mooie dochters, man van een geweldige echtgenote en wees van twee bijzondere ouders.

Als persoon ben ik positief ingesteld en prestatiegericht. Als therapeut houdt dat in dat ik altijd op zoek ben naar de mooie kanten in een mens en die vind ik eigenlijk altijd. De mooie kanten zien is één ding maar iemand verder helpen is iets anders. Dat is wel hetgeen waar ik mijn energie vandaan haal. 

Kom je bij bij in therapie dan zorg ik ervoor dat we niet verzanden in problemen maar dat we jouw klachten één voor één aanpakken. Dat houdt ook in dat we sommige problemen bewust niet aanpakken. Ik ga verder dan het probleem an sich. Bij mij wordt je je eigen therapeut zodat je echt verder komt met jezelf.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Slaapproblemen
Trauma
Verslaving
Zingeving
Fobie
PTSS
Psychosomatische klachten
Chronische vermoeidheid
Eetstoornis
Ticstoornis
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Somatoforme stoornis
Angst

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Assen

Praktijklocatie

Assen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels