Bente Kooiman

Psycholoog Haarlem


Koninginneweg 31
2012GJ HaarlemPsychologen Nederland

Psycholoog Haarlem

Tijdens mijn studie ben ik de Master Gezondheids- en Medische Psychologie aan de universiteit Leiden gaan volgen. Ik heb deze richting gekozen omdat ik geïnteresseerd ben in de relatie tussen lichaam en geest, het leven met en de consequenties van (chronische) ziekten, met de focus op wat iemand (nog) wel kan. Tijdens mijn stage en werkervaringsplek in het ziekenhuis heb ik naast de medische psychologie ook met psychiatrische problematiek gewerkt, waaronder depressieve en angststoornissen.

Momenteel ben ik werkzaam als medebehandelaar (basis GGZ) in Haarlem en bij Dokter Bosman in Bakkum.

Collega’s en cliënten beschrijven mij als accepteren, positief, ondersteunend en praktisch/oplossingsgericht. Ik vind het belangrijk dat cliënten zich bij mij op hun gemak voelen. Daarnaast ben ik een voorstander van zorg op maat. Iedereen is uniek. Gedurende de behandeling zal ik op een gelijkwaardige en open manier samen met u opzoek gaan naar wat u nodig heeft.

Wanneer ik niet werk of studeer ben ik het liefst op reis met mijn vriend. Verder kan ik erg genieten van uiteten gaan, een goed boek of een spannende televisieserie.  


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Depressie
Lichamelijke klachten
Angst

Behandelmethodes

Medische psychologie
Psychotherapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Haarlem

Praktijklocatie

Haarlem

Praktijkuren

's ochtends
's middags