Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Irene Kurpershoek

Psycholoog Leiden


Fitterstraat 15
2321 PJ Leiden


Psychologen Nederland

Psycholoog Leiden

Ontvangst
Gastvrijheid, privacy, een kleurrijke werkruimte; dat bied ik je in ieder geval als basis om kennis met mij en mijn praktijk te maken. ‘Laagdrempelig’ dus, alhoewel … er moet een afstapje van twee treden genomen worden om in mijn praktijkruimte te komen.

Aardbevingen en tsunami’s
Soms gebeuren er dingen in je leven die je totaal niet had zien aankomen of beland je in situaties waar je verdrietig of kwaad over bent. Kortom; zaken die je uit balans brengen. Je kunt je onmachtig voelen, het idee hebben dat je op een vlot drijft en nergens meer controle over hebt, de ervaring hebben dat je de weg kwijt bent. Als dit voor jou geldt dan ben je van harte welkom om bij mij langs te komen. Samen kijken we hoe je kunt omgaan met de gevoelens die je bij deze gebeurtenis ervaart. We werken toe naar een nieuw evenwicht voor jou, zodat je weer verder kunt. 

Te klein of te groot
Merk je dat jouw woorden niet gehoord worden? Of ben jij juist meer het kleine keffertje dat te pittig overkomt? In beide gevallen, te klein of te groot in de communicatie, kan het bijzonder verhelderend voor je werken als ik je op de hoogte breng van assertiviteitstechnieken. Prettig daarbij is dat we niet aan rollenspellen doen en de technieken naar jouw situatie vertalen, zodat je er direct iets aan hebt.

Is dit alles
Vraag jij je weleens af of dat wat je doet echt is wat je wilt doen in dit leven? Wat de zin is, wat je droom ooit was? Misschien is het een idee om dit samen eens te bespreken.   

Op weg
Voelt mijn praktijk prettig voor jou en past datgene waar jij aan wilt werken binnen mijn ervaring en kennis, dan gaan we aan de slag. Nadat we samen hebben afgesproken waar je aan wilt werken, maak ik een plan om jouw doel te bereiken. Ik zie het als mijn taak en uitdaging om inventief en creatief met methoden en technieken om te gaan zodat deze jou aanspreken en verder helpen.
Niet alleen onze gesprekken brengen de verandering teweeg. Oefeningen, overdenkingen en inzichten in de tijd daartussen zijn waardevolle aanvullingen.

Vaarwel
Er zit ‘een kop en een staart’ aan een traject. Ik zie het als een blijk van vertrouwen dat ik een stukje op jouw levenspad mee mag wandelen. Daarnaast vind ik het altijd een bijzonder moment om elkaar na afloop van zo’n periode de hand te schudden en te weten dat jij je pad vervolgt zonder mij.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Incest verleden
Rouw en verlies
Slaapproblemen
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Ongewenste kinderloosheid
Overgewicht door belast verleden
Scheidingsproblematiek
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Problematiek bij seksueelmisbruik
Overgangsklachten
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Creatieve therapie beeldend
Positieve psychologie
RET
Rouw en verliesverwerking

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
LVVP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Leiden

Praktijklocatie

Leiden

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden