Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Eline Nijhof

Psycholoog Groningen


Damsterdiep 49-53
9711 SH Groningen


Psychologen Nederland

Psycholoog Groningen

Eline Nijhof - Psycholoog Groningen

Ik ben Eline Nijhof. Ik ben opgegroeid in een klein groen dorp en geniet van de natuur; ik vind het heerlijk om in de tuin bezig te zijn of met de hond te wandelen in de bossen.

Ik heb Klinische Psychologie gestudeerd en heb het altijd interessant gevonden hoe mensen denken, in het leven staan, omgaan met problemen en hoe dit kan verschillen per persoon. Hoe veerkrachtig mensen kunnen zijn. Pijn hoort bij het leven en hoe je er mee omgaat, er tegen aan kijkt, wat je er van leert, hoe het je vormt, is ontzettend relevant. Het kan je uiteindelijk sterker maken, je kan er van groeien.

Aan de slag

Tijdens mijn ervaring in psychologenpraktijken gevestigd in gezondheidscentra, heb ik gewerkt met een brede doelgroep van kinderen, jeugdigen en volwassenen. Daarnaast heb ik in andere branches gewerkt en daarbij kwam altijd mijn drive tot hulpverlenen naar voren. Ik hou er van om samen te werken, kritisch na te denken, te analyseren, structuur aan te brengen en mensen op weg te helpen. Ik ga graag uit van de kracht in de mens.
Ik vind het belangrijk om contact te maken en echt te kijken naar de persoon zelf en zijn of haar context. Niet blindstaren op diagnoses. Tijdens de behandeling maak ik graag gebruik van CGT, Mindfulness/ACT en het PrOP/KOP-model. Een flexibele toepassing en kijken wat bij jou past, vind ik erg belangrijk. Centraal staat dat je je bij mij prettig en vertrouwd voelt. Vanuit deze basis gaan we samen aan de slag!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740.

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Relatieproblemen
Slaapproblemen
Zingeving
Dwang
Fobie
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Somatoforme stoornis
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Relatietherapie
Oplossingsgericht coachen
COMET
EFT Relatietherapie
Positieve psychologie
Stressmanagement
Coaching
Cliƫntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Volwassenen

Regio

Regio Groningen

Praktijklocatie

Groningen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels