Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Anushka Wardenaar-Alinegara

Psycholoog Den Haag


Koninginnegracht 28
2514 AB Den Haag


Psychologen Nederland

Psycholoog Den Haag

Wie ben ik en wat is mijn specialisme
Mijn naam is Anushka en ik ben lichaamsgerichte psycholoog. Ik richt me op psychische problemen met de daarbij behorende fysieke klachten. Je kunt denken aan vermoeidheid, (vage) lichamelijke klachten en kortademigheid. Je fysieke gesteldheid vertelt veel over je psyche en andersom. Ik ben ervan overtuigd dat het samenbrengen van deze twee componenten leidt tot inzicht, rust en herstel. 

Welke mensen komen bij mij
Mensen komen bij mij met slaap- , stemmings- en spanningsklachten. Daarnaast komen mensen bij mij met minder concrete of eenduidige klachten. Soms omdat de klachten vaag zijn of omdat iemand het gevoel heeft vast te lopen.

Hoe ga ik te werk
Ik werk vanuit de persoon en vanuit het lichaam. Ik gebruik deze twee bronnen van informatie om een goed beeld te krijgen van jouw klachten. We gaan vervolgens op een gestructureerde manier onderzoeken wat er speelt. Ik reik je hierbij mijn kennis en kunde aan zodat je weer verder kan. Ik maak gebruik van verschillende gedrags- en gesprekstechnieken, lichaamsgerichte interventies (o.a. NARM en mindfulness). Ontspanning staat bij mij altijd centraal. 

Wat levert de behandeling op
Inzicht in je klachten, persoonlijke situatie en manieren hoe je hiermee om kan gaan. Cliënten geven aan dat ze zich na mijn behandeling gehoord voelen, heldere inzichten hebben gekregen, zich energieker voelen en bewuster keuzes voor zichzelf kunnen maken.

 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Depressie
Psychosomatisch
Ouderen / Senioren
Rouw en verlies
Slaapproblemen
Weerbaarheid
Zingeving
Psychosomatische klachten
Chronische vermoeidheid
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Lichamelijke klachten
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Mindfulness
Neuropsychologie
Familieopstellingen
Focusing
Lichaamsgerichte therapie
Positieve psychologie
Stressmanagement
Coaching
Cliëntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

SBLP
RBCZ
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Volwassenen

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels