Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Merel van der Spoel

Psycholoog Zoetermeer - De Lier


Buytenparklaan 30
2712 AX Zoetermeer


Psychologen Nederland

Psycholoog Zoetermeer - De Lier

Psycholoog in Zoetermeer en De Lier

Het begin

Het leven loopt nooit zoals je het verwacht. Er overkomt je iets of je start zelf een verandering. Dat kan ontzettend mooi zijn, maar dat is het niet altijd. Soms is het lastig jezelf te herpakken. Het kan je even onzeker maken, minder daadkrachtig of misschien wel passief. Het lichaam reageert met spanning: je slaapt onrustig, bent prikkelbaar, hebt misschien minder zin in dingen of hebt moeite om alle ballen in de lucht te houden. Je bent jezelf even kwijt.,,,, Maar je leest dit profiel! Dat betekent, dat je de eerste stap naar herpakken van jezelf hebt gemaakt. Je staat er voor open, en dat is de beste start van een nieuw begin!

Wat ik je bied

Door mijn achtergrond als fysiotherapeut heb ik kennis en kunde van zowel lijf als gedrag. Die combineer ik graag en ben daardoor creatief in mijn aanpak. Door mijn ervaring, opleidingen en persoonlijkheid ligt mijn kracht bij mensen die ambitieus zijn, zich graag willen ontwikkelen maar nu stagneren. Die stagnatie kan in de sport, werk of in je relatie zijn.  Mijn kracht zit in het analyseren van situaties, benoemen wat ik zie en geef jou de ruimte hieraan te werken. Als wij samenwerken, ontstaat het vertrouwen om je te laten zien.  

Dit ben ik

Naast psycholoog ben ik allereerst moeder van 2 mooie meiden (5 en 9). Ik word voornamelijk gedreven door nieuwsgierigheid naar de wereld en plezier maken. Ik maak makkelijk verbinding, maar heb wel een no-nonsense aanpak. Sensitief, betrokken met gepaste humor. Als ik vanuit vrijheid kan bewegen en begeleiden ben ik op mijn best. Ik geloof in de kracht van inzicht en durven doen. Ik kleur dientengevolge af en toe buiten de lijntjes als het jou helpt. Iedereen verdient een unieke aanpak en dat is mijn uitdaging!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Echtscheiding
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Sport / Prestatie
Zingeving
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Lichamelijke klachten
Scheidingsproblematiek
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Somatoforme stoornis
Hyperventilatie
NAH
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Oplossingsgericht coachen
EMDR bij type 1 trauma
Positieve psychologie
RET
Stressmanagement
Teamcoaching
Voice dialogue
Coaching
Wandelcoaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers

Regio

Regio Delft
Regio Den Haag
Regio Gouda
Regio Leiden
Regio Rotterdam

Praktijklocatie

Zoetermeer
De Lier

Praktijkuren

's ochtends
Buiten kantoortijd: avonden