Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Sanne Ebbeling

Psycholoog Nijmegen


Professor Cornelissenstraat 2
6524 PJ Nijmegen


Psychologen Nederland

Psycholoog Nijmegen

Psycholoog Nijmegen

Mijn naam is Sanne Ebbeling en ik ben psycholoog in Nijmegen. In mijn praktijk kun je terecht voor allerhande klachten, maar mijn expertise ligt bij het behandelen van angststoornissen en ADHD. Daarnaast heb ik affiniteit met het behandelen van persoonlijkheidsstoornissen.

Het eerste gesprek

In het eerste gesprek draait het om kennismaken. Ik zal vertellen wie ik ben en hoe ik te werk ga. Andersom wil ik weten wie jij bent en waarom je bij mij hebt aangeklopt. Wat kan ik voor je betekenen? Tijdens die eerste ontmoeting gaan we uitvinden wat jouw klacht is en wat mijn idee├źn daarover zijn, maar ook of jij je prettig voelt bij mij. Het is belangrijk dat we een klik hebben.

Ontspannen

Ik houd van een praktische aanpak: waar zit de klacht, wat is het probleem en wat kun je daaraan doen? Daarnaast streef ik naar een ontspannen sfeer in de praktijk. Tijdens onze gesprekken vind ik het bijvoorbeeld belangrijk om mijzelf te blijven, zodat we een gelijkwaardige band kunnen opbouwen. Ik ben ten slotte ook maar een mens en weet lang niet alles. Ik wil laten zien dat ik ook niet perfect ben.

Mijn werkwijze

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van cognitieve technieken. Ik kijk daarbij naar jouw gedachten en gedrag, en hoe die het probleem in stand houden. Daarnaast geef ik graag opdrachten mee voor thuis en kunnen we ook een langere sessies inplannen om bijvoorbeeld naar buiten te gaan. Dat laatste werkt vooral goed als we bepaalde angsten gaan uitpakken. Dan gaan we de straat op en doen we wat oefeningen. Het is even spannend om dan uit je comfort zone te treden, maar achteraf geeft het een hoop zelfvertrouwen.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

ADHD / ADD
Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Psychosomatisch
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Verslaving
Zingeving
Dwang
Fobie
Psychosomatische klachten
Eetstoornis
Faalangst
Lichamelijke klachten
Ongewenste kinderloosheid
Persoonlijkheidsstoornis
Scheidingsproblematiek
Ticstoornis
Vliegangst
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
Suïcideproblematiek
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Schematherapie
COMET
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
RET
Online Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
VGCT
PsyNed

Doelgroep

Jong volwassenen
Dertigers
Veertigers
Vijftig +
Volwassenen

Regio

Regio Nijmegen

Praktijklocatie

Nijmegen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend

Extra Taal

Engels