John Beckers.

Psycholoog Den Haag

Raamweg 4, 2596HL Den Haag

Ik begeleid je met werkgerelateerde klachten als overbelasting en burnout. Dat doe ik op gestructureerde wijze, uiteraard afgestemd op jouw situatie.In mijn aanpak maak ik gebruik van inzichtgevende interventies en ontspanningstechnieken.Uitgangspunt van mijn werkwijze is wel actie ondernemen en ervaren door je comfortzones te verkennen en verlaten. Alleen praten verandert weinig. Om duurzaam herstel te realiseren is aanpassing of verandering van werkomgeving vaak aan de orde. Bij de aanpak hiervan kan ik je ondersteunen.

Na mijn studie Arbeids- en Organisatiepsychologie heb ik diverse opleidingen gevolgd op het gebied van cognitieve gedragstherapie, mindfulness, sportpsychologie en talentontwikkeling. In mijn loopbaan heb ik in verschillende gewerkt op het gebied van werk en gezondheid. Onder andere als arbeidsbemiddelaar, arbeidsdeskundige, beroepskeuzeadviseur en loopbaancoach.

Ik ben aangesloten bij de beroepsverenigingen NIP ( het Nederlands Instituut voor Psychologen ) en het NOLOC ( loopbaanprofessionals ).


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Oplossingsgericht coachen
Positieve psychologie
Stressmanagement
Loopbaanadvisering

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NOLOC
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Den Haag

Praktijklocatie

Den Haag

Praktijkuren

's ochtends
's middags


John Beckers

This adres could not be found by google.

Raamweg 4
2596HL Den Haag

Psychologen Nederland