Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Kees Wallis

Psycholoog Amstelveen


Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen


Psychologen Nederland

Psycholoog Amstelveen

Ik geloof dat iedereen in zijn leven met ups en downs te maken krijgt. Dit kan invloed hebben op alle gebieden in je leven, zoals werk, relatie, sport en gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat mensen de oplossingen vaak al in huis hebben, maar soms een klein zetje of ander perspectief nodig hebben om weer de gewenste richting in te slaan.

Bij mij komen cliënten die te maken hebben met tegenslag, verwachtingen, twijfels of juist succes. Omdat ze vastlopen of omdat ze juist nog een betere versie van zichzelf willen leven.

Als sport- en prestatiepsycholoog ben ik gespecialiseerd in de optimalisatie van prestaties. Typische vragen die bij mij terechtkomen zijn: hoe zorg ik voor meer intrinsieke motivatie, meer zelfvertrouwen, of hoe ga ik beter om met mijn neiging tot perfectionisme en de druk die bij prestaties komt kijken?

Ik help je op een toegankelijke, oplossingsgerichte en prikkelende manier om te ontdekken wat jij echt belangrijk vindt als mens, en biedt de handvatten om uitdagingen onder ogen te zien en aan te gaan.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Slaapproblemen
Sport / Prestatie
Weerbaarheid
Zingeving
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Oplossingsgericht coachen
Provocatieve therapie
COMET
Oplossingsgerichte therapie
Persoonlijkheidsonderzoek
RET
Stressmanagement
Coaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Kinderen
Pubers
Jong volwassenen
Dertigers
Volwassenen

Regio

Regio Amstelveen

Praktijklocatie

Amstelveen

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels