Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Yara van Gendt

Psycholoog Zwolle


Ambonstraat 33
8022NS Zwolle


Psychologen Nederland

Psycholoog Zwolle

Ik ben Yara van Gendt en ik ben sportpsycholoog. Wanneer het over sport gaat begin ik te stralen. De drive en ambitie die sporters hebben spreekt mij aan, niet gaan voor goed genoeg maar voor nog beter. Mijn gedrevenheid om mensen te helpen het optimale uit zichzelf te halen komt op veel vlakken terug: sporters die willen presteren, werknemers die willen presteren en bijvoorbeeld studenten die willen presteren. Overal liggen dezelfde principes aan ten grondslag. 

Ik neem je bij de hand om het optimale uit jezelf je te halen en lekkerder in je vel te zitten. Ik bied je inzicht in wat er nodig is voor optimale prestaties en bewustwording van wat jij al wel en niet doet en kan. Samen kijken we hoe we de hiaten kunnen vullen. Hierdoor weet je beter wat je te doen staat en kan je gerichter aan de slag gaan. Dit zorgt ervoor dat je, je doelen eerder bereikt en gelukkiger wordt. Ik neem jou mee in mijn drive, passie, enthousiasme en doelgerichtheid. Door dingen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken zoeken we samen naar oplossingen. Ik neem niet genoegen met voldoende maar ga voor goed!

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Kinder en Jeugd
Ouderen / Senioren
Sport / Prestatie
Weerbaarheid
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgerichte therapie
Pedagogiek
Positieve psychologie
RET
Stressmanagement
Teamcoaching
Coaching
Loopbaanadvisering
Cliëntgerichte (psycho)therapie
Online Therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Zwolle

Praktijklocatie

Zwolle

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels