Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Alex Bos

GZ-Psycholoog Putten


Nijkerkerstraat 37
3882PD Putten


Psychologen Nederland

GZ-Psycholoog Putten

 Mijn naam is Alex Bos. Ik ben getrouwd met Heidi en samen hebben we 4 kinderen. Naast mijn werk als GZ-psycholoog ben ik actief als basketballtrainer. Ik geef training aan een groep kinderen onder de 14 jaar. Daarnaast geef ik basketballtraining aan een groepje veteranen bestaande uit merendeel vrouwen. Mijn kinderen houden ook veel van sport en zijn actief in het voetbal en basketball. Cultuur wordt gelukkig niet vergeten; twee van mijn kinderen zitten op pianoles.

Ik ben 3 dagen werkzaam in het ziekenhuis St Jansdal in Harderwijk. Daar zie ik veel mensen met kanker en hartproblematiek. Daarnaast heb ik een eigen praktijk aan huis. Het werken als psycholoog is een boeiende onderneming. In het contact met de client probeer ik uit te vinden wat zijn of haar probleem is. Ik probeer te ontdekken waarom het nu een probleem is en welke behandeling daarvoor het beste geschikt is. Voor een goede behandeling is het belangrijk dat er een goed contact en een goede samenwerking opgebouwd wordt. In de gesprekken besteed ik aandacht aan gedachten die men heeft maar nog veel belangrijker de gevoelens die daarbij spelen. 

Afhankelijk van het probleem kijken we of het probleem oplosbaar is of wordt gezocht naar een manier om het hanteerbaar te maken. Voor mijzelf en voor mijn clienten vind ik het belangrijk om te kijken wat het leven rijk en zinvol maakt met de problemen die op onze weg komen. Problemen die niet altijd te voorkomen of op te lossen zijn. Ik houd mijzelf en mijn clienten voor ogen: Als je later terug kijkt op je leven ben je dan tevreden met de keuzes die je nu maakt of gemaakt hebt. Zo nee, wat heb je nodig om dat wel te kunnen doen?

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Depressie
Ouderen / Senioren
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Trauma
Zingeving
Fobie
PTSS
Psychosomatische klachten
Aanpassingsproblemen
Chronische vermoeidheid
Faalangst
Lichamelijke klachten
Zelfbeeld
Angst
Nazorg bij kanker
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
EMDR
Mindfulness
Relatietherapie
EMDR bij type 1 trauma
Medische psychologie
Psycho-oncologie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement

Titel / registratie

GZ-psycholoog

Lid van

NIP
VGCT
VEN
BIG-register
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Harderwijk

Praktijklocatie

Putten

Praktijkuren

's ochtends
's middags

Extra Taal

Engels