Jolanda Snel.

Psycholoog Doorn

Kampweg 11, 3941 HC Doorn

Praat en analyseer je zo behendig dat je moeite hebt met voelen? Of voel je juist zo veel, maar lukt het niet goed daarover te praten? Heb je al veel psychologische hulp gehad maar is het resultaat 'meh' ? Ben je altijd al een 'beelddenker' geweest, of op een andere manier 'andersdenkend'? Of ben je gewoon nieuwsgierig en kan je je vinden in mijn visie? Dan is er goede kans op een match tussen ons. 

Ik ben Jolanda Snel, (neuro-)psycholoog met diverse soorten nascholing op het gebied van therapeutische technieken en sensomotorische integratie (SI). Met ruim ervaring op het gebied van volwassenen met emotionele problemen, AD(H)D, AutismeSpectrumStoornissen, HSP, HB en/of hersenschade is mijn visie is gevormd door zowel professionele als persoonlijke ervaring. Want hoewel ik zeer bekend ben met de rol van psycholoog, heb ik ook de nodige uren in de stoel van de cliënt gezeten. Ik heb mijn leven aardig op de rit, maar sensitief en een denker als ik ben, heb ik daartoe mijn diepere persoonlijke behoeften en ontwikkeling weleens teveel naar de achtergrond geschoven, waardoor het lange tijd helemaal niet zo 'geslaagd' voelde. 

In mijn eigen praktijk kan ik het beste uit meerdere werelden inzetten om jouw proces vorm te helpen geven. Losgeschud van de beperkende protocollen van de traditionele GGZ, in alle vrijheid zonder in te leveren op de meerwaarde van kennis en techniek. Niet om je te helpen 'het geluk' te vinden, of te 'genezen' van welke diagnose er dan ook gesteld is.. want daar geloof ik niet zo in. Mijn visie is dat het proberen te ontwijken van lijden of moeilijke gevoelens, het juist doet toenemen. Innerlijke rust komt met acceptatie en zelfinzicht. Je eigen beleving recht kunnen aankijken met alle donkere en lichte tinten maakt het leven kleurrijk. Maar dat blijft een proces, en soms heb je daar even een stukje begeleiding bij nodig. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht

Ik behandel

ADHD / ADD
Angst / Fobie / Dwang
Autisme
Burn-out / Stress
Concentratie, Leren
Depressie
Kinder en Jeugd
Ouderen / Senioren
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Zingeving
Dementie (screening)
Aanpassingsproblemen
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Overgewicht door belast verleden
Zelfbeeld
Angst
HSP
NAH
Piekeren

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Ouderenpsychologie
Systeemtherapie
Relatietherapie
Cognitieve systeemtherapie
Creatieve therapie beeldend
RET
Coaching
Psychotherapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden

Regio

Regio Amersfoort
Regio Ede
Regio Utrecht

Praktijklocatie

Doorn

Praktijkuren

's ochtends
's middags


Jolanda Snel


Kampweg 11
3941 HC Doorn

Psychologen Nederland