Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Agnes van Rossum

Psycholoog Utrecht


't Zand 19
3544 NC Utrecht


Psychologen Nederland

Psycholoog Utrecht

Uniek! Psychologische begeleiding buiten in de natuur!

Heb je last van veel negatieve gedachten in je hoofd? Blijft je eindeloos piekeren over je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid en kom je maar niet tot een oplossing? Voel je je moe en onzeker? Heb je enorme behoefte aan meer rust in je hoofd en in je lijf? Wil je dingen los kunnen laten, je zelfverzekerder voelen en meer energie hebben om te doen wat je echt leuk vindt?

Kom en wandel met me mee! Op een laagdrempelige en natuurlijke manier, bied ik psychologische begeleiding aan, al wandelend buiten in de natuur en gebruikmakend van de kracht van de natuur. De natuur weerspiegelt wat in ons leeft, wat tot verrassende inzichten leidt. Buiten zijn en bewegen zorgt voor ontspanning, ruimte en werkt stress verlagend. 

Ik ben Agnes van Rossum, psycholoog en professioneel wandelcoach en gespecialiseerd in het verminderen van gepieker bij mensen door vergroten van eigen kracht en zelfvertrouwen en mogelijkheden leren zien. Ik ben opgegroeid op een boerderij en was een echt buitenkind, geïnteresseerd in de natuur en de mens. Jarenlang heb ik met veel plezier gewerkt als medisch biologisch wetenschappelijk onderzoeker, voornamelijk in kanker gerelateerd onderzoek. In 2010 heb ik een switch gemaakt en besloot ik klinische en gezondheidspsychologie te studeren. Ik wilde mensen écht een stapje verder kunnen helpen. Dit doe ik nu door verbinding te maken tussen mens en de natuur en zo psychische zorgen en gepieker te verminderen: dat is mijn kracht! En het is zó leuk en dankbaar om te mogen doen! 

Ik ben flexibel met afspraken maken. In de avond is een telefonische intake mogelijk en in overleg is het mogelijk wandelcoachafspraken op zaterdag te doen. 

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Burn-out / Stress
Depressie
Rouw en verlies
Zingeving
Faalangst
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Angst
Piekeren

Behandelmethodes

ACT
Cognitieve (gedrags)therapie
Mindfulness
Oplossingsgericht coachen
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
Rouw en verliesverwerking
Stressmanagement
Voice dialogue
Coaching
Wandelcoaching

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Alle leeftijden
Volwassenen

Regio

Regio Utrecht

Praktijklocatie

Utrecht

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden
Buiten kantoortijd: weekend