Shirley Ronnes

Relatietherapeut Woerden


Trasmolenlaan 12

3447 GZ Woerden

Bel: 085-3035740
Stuur een bericht
Bezoek mijn website

Psychologen Nederland

Relatietherapeut Woerden

Relatietherapeut Woerden - Shirley Ronnes

Loopt jullie relatie niet meer zoals je wilt? Zijn er relatieproblemen of zitten jullie in een sleur en kunnen jullie wel een relatieboost gebruiken? Wees welkom voor een eerste intakegesprek. Ik ben psycholoog en gespecialiseerd in relatietherapie. 

Scherp, praktisch en positief

Scherp, praktisch en positief kenmerken mij en mijn werkwijze. Met mijn scherpe vragen komen jullie tot de kern. Jullie stellen zelf doelen op waardoor het praktisch en doelgericht blijft. En ik gebruik Appreciative Inquiry (waarderend onderzoek), waardoor jullie je bewust worden van wat wel goed ging/gaat, wat je behoeftes zijn, en wat je intentie is. Door te focussen op wat je wel wilt in plaats van wat je niet wilt, blijft de energie er in. De energie om te leren en te ontwikkelen. Ik begeleid jullie in je proces, zowel op individueel als op relationeel vlak. Je zult merken dat je jezelf ontwikkelt en daarmee jullie relatie. 


Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Relatieproblemen
Seksualiteit / Geaardheid
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Zelfbeeld

Behandelmethodes

Relatietherapie
EFT Relatietherapie
Oplossingsgerichte therapie
Positieve psychologie
RET
Transactionele analyse

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

ABVC
PsyNed

Doelgroep

Dertigers
Veertigers
Volwassenen

Regio

Regio Gouda
Regio Utrecht


Praktijkuren

's ochtends
's middags