Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Donneke van den Hoogen

Psycholoog Breda


Beeksestraat 95
4841 GB Prinsenbeek


Psychologen Nederland

Psycholoog Breda

Donneke van den Hoogen

Door de jaren heen is de groei van mensen naar hun eigenheid altijd mijn passie gebleven. Met echte aandacht voor jouw verhaal en met voelsprieten voor wat daarin belangrijk voor je is, merk ik steeds weerdat er op een bepaald moment vertrouwen ontstaat, op jezelf en op het (jouw) leven. Het gaat weer stromen. En dat vind ik keer op keer mooi en ontroerend.

Over mij

Na mijn studie psychologie in Groningen ging ik aan de slag als arbeids- en gezondheidpsycholoog binnen diverse organisaties. Ik begeleidde mensen en trainde groepen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Een inspirerende en leerzame periode!

Na verloop van tijd kreeg ik behoefte om meer een-op-een en kleinschaliger te werken  en  heb ik in 2009  mijn eigen praktijk geopend. In mijn manier van werken maak ik gebruik van verschillende benaderingen waaronder mindfulness, inzichtgevende therapie, oplossingsgerichte benadering. psychosynthese, zelfkonfrontatiemethode, en , communicatie – en dit alles gecombineerd met een flinke dosis intuitie.

Mijn opgroeiende kinderen en mijn positieve ervaring met mindfulness zijn mijn grootste inspiratiebron geweest om me verder te verdiepen in mindfulness in/voor het onderwijs. Vanaf 2018 geef ik ook aandachttrainingen (gebaseerd op mindfulness MBSR) op scholen en voor kleine groepen kinderen in mijn praktijk.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Arbeid en organisatie
Burn-out / Stress
Depressie
Rouw en verlies
Seksualiteit / Geaardheid
Slaapproblemen
Trauma
Zingeving
PTSS
Faalangst
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Lichamelijke klachten
Ongewenste kinderloosheid
Zwangerschapsdepressie
Werkgerelateerde problematiek
Zelfbeeld
Hyperventilatie
Angst
Problemen omtrent zwangerschap, roken, ouder worden

Behandelmethodes

Mindfulness
Voice dialogue
Coaching
Loopbaanadvisering

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Breda

Praktijklocatie

Breda

Praktijkuren

's ochtends
's middags