Psycholoog en Praktijk scoort een 8,8 uit 10 op basis van 1801 beoordelingen.

Michelle Giesbert

Psycholoog Deventer


Van Dongenstraat 30
8107 AG Broekland


Psychologen Nederland

Psycholoog Deventer

Wanneer je vastloopt op een bepaald gebied in je leven of je relatie, is het niet altijd gemakkelijk om hulp te vragen. Toch weet ik uit ervaring dat dit een hele belangrijke en ook fijne stap kan zijn om een grotere mate van vrijheid in je denken, voelen en doen te creëren. 

Ik heb zelf na mijn studie Psychologie eerst acht jaar in het buitenland gewerkt en heb ik Groot Brittannië alsnog de opleiding Psychotherapie gevolgd. Deze studie richt zich op patronen die door situaties eerder in ons leven zijn ontstaan. Omdat ik tijdens deze studie zelf eveneens psychotherapie heb gehad, sta ik niet alleen met kennis maar ook met ervaring naast je. 

In sessies zal ik je, vanuit rust en nieuwsgierigheid, uitnodigen om te vertellen waar je mee zit. Zo zal helder worden wat je knelpunten zijn en hoe deze zijn ontstaan. Vervolgens zal ik je zowel praktische inzichten bieden als naast je staan in je proces. Zo krijg je zelf grip op je situatie en kun je steeds meer vrijheid gaan creëren om te zijn wie je echt bent.

Meer weten over mij?

Wil je meer weten over mij? Je kunt contact opnemen met mijn PsyNed praktijkassistente: mijn praktijkassistente kan je alles vertellen over mijn therapie, over mij, over de kosten en eventuele vergoeding. Je kan ook direct een afspraak maken. Bel gerust met je vraag of voor het maken van een afspraak naar 085-3035740. Je kunt ook een kijkje nemen op mijn uitgebreide profiel op de website van Psychologen Nederland .

Overzicht Behandelaar

Ik behandel

Angst / Fobie / Dwang
Burn-out / Stress
Culturen / Migratie
Relatieproblemen
Rouw en verlies
Verslaving
Weerbaarheid
Zingeving
Aanpassingsproblemen
Agressie regulatie
Eetstoornis
Hechting, vertrouwen, intimiteit
Ticstoornis
Zelfbeeld
Angst

Behandelmethodes

Cognitieve (gedrags)therapie
Groepstherapie
Relatietherapie
Focusing
Groepssociale vaardigheidstraining
Transactionele analyse
Coaching
Psychotherapie
Cliëntgerichte (psycho)therapie

Titel / registratie

Psycholoog

Lid van

NIP
NVPA
PsyNed

Doelgroep

Volwassenen

Regio

Regio Deventer

Praktijklocatie

Deventer

Praktijkuren

's ochtends
's middags
Buiten kantoortijd: avonden

Extra Taal

Engels